USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянка загинула у Криму: подробиці трагедії

28 Липня 2011 13:48
На ділянці узбережжя між пансіонатами «Дельфін» і «Якір», де під завалами ґрунту загинула 30-річна жінка з Волині, відпочивати заборонено, про що застерігають навіть написи на табличках.
Однак того дня тут засмагало багато людей, – розповідає НТН.
Нагадаємо, мешканка села Заріччя, що на Волині, загинула у курортному селищі Миколаївка Сімферопольського району Криму у результаті сходження зсуву.
Відпочивальниця з Волині засмагала біля води, а викурити цигарку відійшла під крутий схил. Коли раптом на неї із семиметрової висоти висипалося близько 5 тонн ґрунту.
Розповідає свідок Ігор: «Одразу швидко почав копати. Підбігли чоловіки, давай відривати її. Коли відкопали голову, потихеньку почали відкопувати руки, ноги. Запитали, як як себе почуває. Вона каже: не відчуваю ніг. А коли розкопали праву ногу – перелом, вона була вся набрякла, синя. Коли відкопали ліву, там взагалі було страшно».
Люди одразу викликали швидку допомогу, лікарі намагалися врятувати постраждалу, але за кілька днів вона померла.
«Була доставлена жінка у вкрай тяжкому стані з різними переломами у стані шоку декомпенсованого. На жаль, всі зусилля не мали ефекту, пацієнтка померла», – зазначив завідувач відділення міської лікарні №6 Сімферополя Сергій Асріянц.
Це не єдиний трагічний випадок на цьому пляжі. Торік ґрунтом завалило подружжя з Росії, обоє також загинули.
«Люди нас ігнорують, не слухають, постійно спускаються у небезпечних місцях, лежать під кручами. Навіть коли біда трапилась, все одно люди продовжували лежати», – нарікає заступник голови Миколаївської селищної ради Руслан Павлюк.
На кримському узбережжі таких небезпечних ділянок безліч. Це майже весь берег від Севастополя до Сакського району. Є такі місця і на південному березі.
«Для того, щоб виправити ситуацію, необхідні величезні гроші. Берегоукріплення на сьогодні – тільки проект, коштує мільйони, не кажучи вже про роботи. Потрібні гроші», – зазначив Павлюк.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Землячка Показати IP 28 Липня 2011 14:26
Бідолашна Леся...Хороша, добра дівчина була...Яка несправедлива доля випала їй!Нехай земля їй буде пухом.Співчуваю батькам та родині.
Zozulechka Показати IP 28 Липня 2011 14:47
Щойно приїхала з Криму. Декілька разів теж їздила у Миколаївку. Чула на пляжі розмови, що якусь жіночку завалило, але не знала, що саме нашу землячку(( Зараз біля тих скель з піску лише трохи обгородили місця обвалів. Написів жодних не бачила. Лежати там, дійсно, доводиться коло самісінької води. Курять там ну дуууже багато!!!Та ще й у спеку, та ще й, в основному, жінки й дівчата.. Не дай, Боже,нікому так відпочити!!
Sergiyua Показати IP 28 Липня 2011 15:11
Ось до чого може довести куріння.
Sergiyua Показати IP 28 Липня 2011 15:13
Співчуваю батькам та родині.
крымчанин Показати IP 28 Липня 2011 16:00
отдыхайте рядом в пос.Песчаное... нет обрывов, тихо, спокойно, людей умеренно, чистое море...цены на жилье от 40гр-до100...а николаевку в жопу
Відпочивальник Показати IP 29 Липня 2011 14:24
Сергеєвій. Куріння може призвести до раку легень і інших онкологічних захворювань, а в даному випадку - необачність і безпечність. Леся загинула не від цигарки, а від зсуву землі. У вас виходить банальне: "Коні їдять овес, а Волга впадає в Каспійське море". Це -як вкакатись і кричати: "Штани! Штани!..". А при чому тут штани?
Надія Показати IP 10 Серпня 2011 15:59
Згідна з Сергієм, до чого тут куріння, вона ж не згоріла... Звинувачувати немає кого,тут дійсно НЕЩАСНИЙ ВИПАДОК!!! Але скільки людей підходять туди,скільки фотографуються...а діти...а она підійшла на 5 хв, не більше і саме в цей момент, в цьому ж місці...І більш нікого не зачепило навіть...Фатум, рок , мабуть... Місцевій владі потрібно робити з цим пляжем щось однозначно, або закрити зовсім.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus