USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Волинянин шантажував нардепа, аби збудувати собі хату. ВІДЕО

28 Березня 2013 13:25
21-річний волинянин почав шантажувати народного депутата та залякувати його фізичною розправою для того, щоб збудувати собі будинок.

Про це повідомляє НТН.

Нещодавно 21-річний Андрій відслужив у Збройних силах, після чого кілька місяців попрацював на будівництві в Росії. Фінансової незалежності від батьків, каже,так і не здобув, тому вирішив розбагатіти за допомогою шантажу народного депутата.

Своїй «жертві» колишній військовик телефонував щодня упродовж двох тижнів та казав, що за ним слідкують люди та можуть його вбити. Врятувати життя і здоров'я мали сто тисяч доларів. Затриманий пізніше пояснив, що робив це для того, щоб побудувати собі новий будинок.

Проте хлопцеві не вдалося здійснити свій план. Нагадаємо, що правоохоронні органи спіймали злочинця під час імітованої передачі грошей.

В Андрія на волі залишилися батько-інвалід і мати-вчителька. Вони вважають, що ідею розбагатіти незаконним шляхом їхній син запозичив з голлівудських фільмів. Мовляв, відколи прийшов з армії, постійно сидів біля екрана телевізора.

За словами керівника УМВС України у Волинській області Олександра Терещука, шантажист навіть не розумів, що за такі дії необхідно нести відповідальність.

«А відповідальність буде: частина 2 статті 189 Кримінального кодексу України передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі», - підсумовує правоохоронець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ОП ля Показати IP 28 Березня 2013 13:35
...думки іноді мають здатність матеріалізуватися...
КПРС Показати IP 28 Березня 2013 13:43
В Радянському Союзі була робота і квартиру давали безкоштовно, а зараз дивляться американські серіали і йдуть за грати , жах.
Рома Показати IP 28 Березня 2013 13:51
Тепер у найближчі пару років "хата" у нього точно буде.
андрiй76 Показати IP 28 Березня 2013 18:13
Наслідки пострадянського виховання.Робити не навчили,а жити шикарно хочеться вже і тепер особливо дивлячись на чужі матеріальні здобутки...Дааа-"ЗАЗДРІСТЬ"страшна штука-"ОДИН З СЕМИ СМЕРТНИХ ГРІХІВ"...
finder Показати IP 29 Березня 2013 00:50
вся історія як фарс виглядає... не більше не менше та і слово "нардеп" не викликає нічого крім роздратування, ніякого співчуття... А якщо історія все-таки не фарс... то хлопця шкода... не тому що попався, а тому так по-дурному своєю молодістю розпорядився...
ліля Показати IP 5 Квітня 2013 15:53
Андрій не думав що коїть .Він думає що гроші заробляються та легко як відстігнути їх із батьківської кишені.хоче ще й гарно жити за чужий рахунок і не потратити скоїх зусиль.Але це зовсім не так. Тепер треба йому над скоєним дебре задуматися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus