USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ВООЗ оголосила про створення нових ефективних експрес-тестів для виявлення COVID-19

29 Вересня 2020 13:38
Всесвітня організація охорони здоров’я оголосила про створення нового ефективного експрес-тесту, який може визначити наявність COVID-19.

Про це повідомив генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебрейесус на пресконференції в Женеві, пише «Українська правда. Життя».

Тест нового типу зможе виявити коронавірусну інфекцію протягом 15-30 хвилин. А його вартість наразі оцінюють у 5 доларів за один екземпляр.

Крім того, такий експрес-тест не потребує складного лаболаторного обладання.

За даними ВООЗ, протягом шести місцяв буде закуплено 120 млн нових експрес-тестів, які будуть доступними для країн з низьким і середнім рівнем доходів.

«Це дозволить розширити тестування, особливо у важкодоступних районах, де немає лабораторій або достатньо підготовлених медичних працівників для проведення тестів полімеразної ланцюгової реакції», – зауважив очільник ВООЗ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus