USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Ворог перекидає в Україну терористичні групи для ліквідації керівництва держави

20 Березня 2022 16:48
В Україну почали прибувати чергові групи бойовиків, пов’язаних з наближеним до Володимира Путіна російським пропагандистом та власником ПВК «Ліга» (Вагнер), Євгеном Пригожиним.

Основне завдання злочинців – ліквідація вищого військово-політичного керівництва України, інформує Головне управління розвідки Міністерства оборони.

Путін особисто віддав наказ на проведення чергових атак одній з небагатьох довірених осіб. Усі попередні спроби закінчилися провалом та ліквідацією терористів.

Читати ще: За тиждень було мінімум три спроби замаху на Зеленського, – The Times

Ключові мішені найманців: президент Володимир Зеленський, голова Офісу президента Андрій Єрмак, прем’єрміністр Денис Шмигаль.

Російські окупанти, не досягши поставлених завдань у ході повномасштабної агресії проти України, продовжують спроби дестабілізації роботи української влади, деморалізації суспільства, розкоординації руху опору та гальмування міжнародної взаємодії України. Організація замахів на перших осіб нашої держави є частиною стратегії окупантів.

Читати ще: Боїться замаху і усуває охорону: джерела розповіли про життя Путіна в бункері

Розвідка зазначає, що українській армії, спецслужбам та правоохоронним органам добре відомі плани Кремля.

«Ми готові до відпору агресору і на фронті, і в тилу. Жодні терористичні атаки не матимуть успіху», – наголошено в повідомленні.
Нагадаємо, російські військові вже не вірять у свої техніку та зброю. Щоб вижити в Україні, вони звертаються до шаманів і ворожок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus