USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Восени у луцькому парку висадили квітів на 200 тисяч гривень

28 Жовтня 2019 19:52
Депутати вирішили перевірити діяльність КП «Парки та сквери міста Луцька», яке прозвітувало про осіннє облагородження квітників у центральному парку на суму в 200 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 28 жовтня.

Так, деякі депутати, присутні під час засідання профільної комісії, відкрито засумнівалися у відповідності сум.

«Навіщо на осінь висаджувати квіти, та ще й на таку суму? 200 тисяч - це ж не копійки», - здивувався депутат Павло Данильчук.

На це голова профільної комісії Борис Смаль відповів, що багато сортів багаторічних квітів висаджують у грунт саме восени, адже навесні вони вже починають квітнути.

Тож члени комісії проголосували «за» те, аби дати письмове доручення КП «Парки та сквери» надати інформацію про поточні видатки щодо висадження та облаштування квітників на суму 200 тисяч гривень.

Більшість присутніх на комісії депутатів рішення підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Отакої... Показати IP 28 Жовтня 2019 20:42
Щоб вкрасти треба щось робити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus