USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Войтович не вважає доцільним купувати шкільні автобуси?

25 Листопада 2011 15:46
Голова Волинської облради Володимир Войтович піддає сумніву доцільність придбання шкільних автобусів для області.

Про це він повідомив під час розмови з читачами газети «Вісник+К».

На питання читачки видання з Луцька, яка цікавилась, чи забезпечені школи області шкільними автобусами, голова облради зазначив, що проблема з ними є.

«Кожен район звітує, що в них є потреба в шкільних автобусах. Хоча 99,7 відсотки дітей до школи підвозять. Відповідно, виникає інше питання: чи доцільно купувати автобуси в кожну школу?», - наголосив Войтович.

Натомість він запропонував у деяких селах укласти угоду з перевізниками, які б підвозили дітей.
Це, на думку голови облради, було б значно економніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Читач Показати IP 25 Листопада 2011 18:19
Як депутат облради,Войтович може висловлювати свою позицію,чи потрібні шкільні автобуси,чи ні.Але ,як голова облради,а він в заголовку саме так заявлений,може висловлювати тільки ухвалену позицію депутатів,і не більше,бо вона може і часто розходиться з позицією голови.
Лучано Показати IP 25 Листопада 2011 22:48
цьому старому імполігенту взагалі будь що робити - це западло. В житті людина палець об палець не вдарила, тому то й чиновник великий.
VladE до Лучано Показати IP 26 Листопада 2011 12:27
Абсолютно з Вами не погоджуюся щодо характеристики Володимира Івановича. Довелося працювати з ним і це був один sp найкращих керывникыв як Рожищенського району так і апарату ВОДА. І в житты зробив досить багато. Тим паче, він вистояв у 2004 році і не зрадив своїх переконань. Багатьом цього не осягнути. Його тыльки за принциповысть вже варто поважати!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus