USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Впав у водоспад: на Львівщині під час шкільної екскурсії загинув учень

2 Червня 2021 16:14
У с. Кам’янка Стрийського району Львівської області 2 червня, об 11:56, загинув учень 6 класу однієї із львівських шкіл.

Про це повідомили в УДСНС у Львівській області.

Дитина, перебуваючи біля водоспаду, впала і опинилась під водою. Очевидці викликали рятувальників, проте було вже пізно. Дитина загинула.

«Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою бензопили розрізали дерево, за яке зачепилась дитина, вивільнили та за допомогою рятувальних мотузок витягнули на берег, де передали медикам. Медики констатували смерть», – йдеться у повідомленні.

Міський голова Львова Андрій Садовий у Фейсбуці уточнив, що затонулий хлопчик – учень 6 класу однієї із шкіл Львова, який поїхав у село Кам’янка на екскурсію.

«Під час екскурсії до с. Кам’янка учень 6 класу львівської школи підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, в наслідок чого отримав травму несумісну з життям», – повідомив міський голова Львова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мама Показати IP 2 Червня 2021 17:39
Нащо ті екскурсії, коли купа дітей і кілька дорослих??? Попробуй за всіма доглянь. По-друге, такі місця мають бути обгороджені, щоб уникнути таких ситуацій. Батьки, дбайте самі про своїх дітей!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus