USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загибель школяра під час екскурсії: вчительці оголосили підозру, їй загрожує 5 років в'язниці

12 Серпня 2021 23:43
Львівську вчительку школи №82, чий учень 2 червня загинув на водоспаді Кам’янка, офіційно звинуватили в смерті 12-річного хлопчика. Їй загрожує до 5 років в’язниці.

Як інформує Громадське, про це повідомили у прокуратурі Львівщини, передає Твоє місто.

Справу передали до Сколівського районного суду. Слідство також вела місцева районна поліція.

Кримінальну справу порушили за статтею 137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) частиною 2 (діяння, що спричинили смерть неповнолітнього або інші тяжкі наслідки) ККУ.

Вчительці загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий термін, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Як пише Zaxid.net, підозрювана – 45-річна вчителька Людмила Гребень. Вона супроводжувала школярів під час екскурсії та була класною керівницею загиблого хлопчика.

Після трагедії у жінки стався серцевий напад, вона потрапила до лікарні. Ще один вчитель, який намагався врятувати життя дитині та поліз у водоспад, наковтався води та отримав переохолодження. Його також госпіталізували.

Нагадаємо, 2 червня на Львівщині під час екскурсії 2 червня у селі Кам’янка загинула дитина. Шестикласник послизнувся і впав у водоспад. Рятувальникам за допомогою бензопили довелось розрізати дерево, за яке зачепився школяр. Його вивільнили та за допомогою мотузок витягнули на берег. Медики констатували смерть дитини. Хлопчик 2009 року народження, житель Львова.

Діти були на екскурсії з трьома вчителями та двома батьками.

Довідково

Кам’янський водоспад розташований в Карпатах у межах національного природного парку «Сколівські Бескиди».

Його висота – близько 7 метрів. Складається з одного каскаду, розділеного скельним виступом на два потоки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Закон Показати IP 13 Серпня 2021 08:28
Заборонити екскурсії в школі. Хай дітей возять батьки, і стежать за ними.
Лучанин Показати IP 13 Серпня 2021 09:14
А в тому місці були хоч якісь знаки чи пам"ятки чи огорожа, щоб люди розуміли, що це місце підвищеної небезпеки. Там є правила поводження і т.д.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus