USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вперше на Волинському Поліссі - змагання з крос-тріатлону. ОНОВЛЕНО

26 Серпня 2017 12:24
Уперше на Волинському Поліссі стартували змагання з крос-тріатлону - «Polissia Challenge Cup 2017». Взяти участь у ньому зареєструвалося понад сотня учасників. Усі вони з’їхалися з різних куточків України: Києва, Тернополя, Рівного, Жовтих Вод, Полтави, Луцька, Ковеля, Любешова, Володимира-Волинського та Любешівського і Старовижівського районів.

Згідно з протоколом, у змаганнях 26 серпня бере участь 81 учасник (10 жінок та 71 чоловік).

Серед учасників змагань – не лише спортсмени, але й бізнесмени, чиновники і люди робітничих професій, але вони не мають шкідливих звичок і ведуть активний спосіб життя. Тому впевнені у своїх силах і з оптимізмом долають дистанції.

Андрій Тадай з Рівного - учасник змагань. Він не є професійним спортсменом, але завжди надавав перевагу здоровому способу життя. Найбільше долав забіг у 10 км, в тріатлону не змагався, тому й вирішив спробувати свої сили. Його приїхали підтримати дружина і двоє дітей.
Перед стартом усі учасники пройшли медогляд.


Змагання розпочалися о 12:00 годині. Прозвучав Гімн України і тріатлону.
Далі - старт із берега.
Учасники крос-тріатлону пливуть 1000 метрів через озеро Сомин, далі 20 кілометрів на велосипеді, і після цього 6 кілометрів біжать до центру села Смідин.

Організатор змагань з крос-тріатлону «Polissia Challenge Cup 2017» громадська організація «Смідинська ініціатива», а сам захід відбудеться під патронатом Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».

Всього на «Polissia Challenge Cup 2017» буде 6 переможців: троє чоловіків та троє жінок, які за І місце отримають 15 тисяч гривень, ІІ місце – 10 тисяч гривень і за ІІІ місце – 5 тисяч гривень. Призовий фонд змагань становить 60 тисяч гривень.

До слова, найстаршому учаснику змагань - 62 роки. Є люди з ДЦП, які теж успішно долають усі дистанції.

Близько 13:20 змагання фінішували.





Переможцями серед чоловіків стали: Дмитро Маляр з Дніпра І місце, на фото посередині), Олексій Астафьєв з Дніпра (ІІ місце на фото праворуч), та Кирило Бойко з міста Житомир (ІІІ місце, на фото ліворуч).

Серед дівчат перемогу здобула Софія Прийма, друга – Інна Рижих, третя – Лілія Барановська



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus