USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У 2019 році в Луцьку зноситимуть гаражі та сараї

21 Листопада 2018 09:34
В обласному центрі Волині погодили проект програми впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій на території міста у 2019 році. Реалізація програми сприятиме покращенню благоустрою міста.

Про це йшлося 21 листопада під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Як зазначила директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, програма регулює формат демонтажів у 2019 році, зокрема питання впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд. Програма є підставою фінансування демонтажних роботів у 2019 році. Також Юлія Сиротинська наголосила, що у 2019 році значна увага буде приділена знесенню сараїв, які перебувають у незадовільному стані, адже навіть самі мешканці звертаються щодо знесення.

З її слів, на врегулювання питання стосовно законності розміщення об'єктів подано запитів на 187 споруд, по них ще не прийнято рішення.

Реалізація у 2019 році завдань та заходів програми за рахунок коштів бюджету міста буде сприяти виконанню делегованих повноважень департаменту муніципальної варти в сфері покращення благоустрою території міста Луцька, зокрема, проведення:

- контролю за розміщенням тимчасових споруд, металевих і дерев’яних конструкцій, гаражів, сараїв, кіосків, МАФів, парканів, шлагбаумів, обмежувачів руху на території міста;

- демонтажу тимчасових споруд, що розміщені з порушенням правил розміщення та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Луцька.

Зазначимо, що загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми становить 2 мільйони 190 тисяч гривень. Остаточно затвердити програму має сесія міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 21 Листопада 2018 10:13
Та країна ніколи не стане європейською і багатою ! Згадайте, як дехто з керівників міськради, депутатів, прокурорів виламуючи руки заставляв видавати погодження на встановлення тих самих кіосків. Другий шлях був через взятки і спокуси продажних чиновників. І синочки заступників мерів, і вірні жіночки прокурорчиків, і братани депутатів до сьогоднішнього дня торгують або здають в аренду ті нужники. За&рали місто до нікуди. І всі бачать, що в європейських містах такого нема, але тут у себе вони у &упі всіх мали. А тепер ще з бюджету грошей випросять для імітації роботи по наведенню порядку. І тут якась копійка собі перепаде. Але затямте собі одне ! Перед виборами вся та інфа з фаміліями, сумами, оборудками спливе. Підмийтеся на всяк випадок !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus