USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

ВР може обмежити роботу громадського транспорту і низки закладів

16 Березня 2020 13:36
Голова Комітету Верховної Ради України з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький зазначає, що депутати пропонують ввести додаткові карантинні заходи, обмеживши роботу громадського транспорту і низки закладів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час Погоджувальної ради.

«Ми сьогодні на групі разом з представниками усіх фракцій і груп вирішили ініціювати на цьому ж засіданні (позачерговому засіданні ВР - ред.), на вівторок, постанову Верховної Ради по ще збільшенню карантинних заходів: ресторани, кафе, салони краси, спортивні клуби - це все, ми вважаємо... Ми вважаємо, що громадський транспорт треба зупиняти і робити його у деякий час», - зазначив Радуцький.

Він додав, що усе, що не стосується «життєзабезпечення країни», має бути «зупинене».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Думка Показати IP 16 Березня 2020 14:36
Робити транспорт у деякий час? Якщо за перепустками, тоді ще хоч якось зрозуміло, а якщо просто обмеження, то це взагалі повний неадекват, т.я. на той час буде набиватися повно народу то той карантин до ду3,14!
Анонім Показати IP 16 Березня 2020 16:48
Ці кафе і спортивні,розважальні заклади закриєте то й в транспорті мало людей буде.Не створюйте людям не зручностей.Краще видайте маски,рукавички...гроші є головним перенесенням вірусу,думайте,а не робіть вигляд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus