USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Врятувати життя 14-річного лучанина Марка: що можна купити на благодійному аукціоні

11 Серпня 2019 15:12
Завдяки учасникам благодійного аукціону задля допомоги 14-річному Марку Бадаляну, у якого медики виявили злоякісну пухлину головного мозку, вдалося зібрати майже 20 тисяч гривень.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомила тітка хлопчика, яка й взяла на себе роль адміністратора відповідної спільноти у соцмережі фейсбук, Світлана Сєрякова.

Нагадаємо, 12 липня цього року юному лучанину Марку Бадаляну встановили страшний діагноз – медулобластома (злоякісна пухлина головного мозку). Аби допомогти онкохворому підлітку, у фейсбуці запустили благодійний аукціон. Так, у мережі створили групу "Благодійний аукціон допомоги Марку Бадаляну", учасники якої можуть купити або ж продати будь-яку річ, а всі виручені кошти підуть на лікування 14-річного хлопця.

У липні Марку зробили надскладну операцію. За станом на сьогодні хлопець перебуває на лікуванні у Києві.
"З Божою допомогою він її переніс не по-дитячому мужньо. Сказати, що Марк – герой, це нічого не сказати. Маркуся й надалі вперто та цілеспрямовано бореться зі страшною недугою. Але попереду – довготривалий та складний процес лікування променевою терапією та хіміотерапією. Таке лікування потребує величезних затрат коштів, тому, на жаль, без допомоги добрих та чуйних людей нам не обійтися. Попередній збір коштів показав, що світ таки тримається на доброті. Тому ми безмежно вдячні усім небайдужим, але знову змушені просити про допомогу", – звертаються до небайдужих людей рідні підлітка.
"З хорошого. Марку зробили першу важливу операцію. Маленька, але перемога на шляху Воїна. Марк сильний духом. Справжній Чоловік. Горджуся ним! Марк не здається. Ми не здаємось.Але...Це лише початок... Початок його великої битви за життя, за майбутнє... Попереду дуже складний процес лікування (променева та хіміотерапії), але з Вашою і Божою допомогою Марк подолає хворобу. Цінуємо допомогу кожного з Вас і вдячні, що не лишаєтесь байдужими", – пише на власній сторінці в соцмережах дядько хлопця Сергій Бадалян.

Так, зі слів тітки Світлани, за станом на 7 серпня завдяки благодійному акціону вдалося зібрати 19 тисяч 560 гривень на лікування Марка.

«Найбільше людей зацікавили лоти ручної роботи, книги, послуги репетиторів з іноземних мов, квіти...Ідея створити аукціон належить Інні Голдованській, а я взялась його адмініструвати. Наразі позитивних новин у нас немає немає, бо пухлина росте. Марка відправляють на курс хімії у Волинський обласний онкодиспансер, оскільки інститут раку відмовляється брати його на лікування – мовляв, черга. Довго робили аналіз гістології, в понеділок мали усі аналізи, тож відвезли їх в інститут раку. Що далі – поки не знаємо, оскільки грошей для закордонного лікування немає. Можливо, розпочнемо хімію в Україні», – розповідає тітка хлопчика.

Тим часом благодійний аукціон, під час якого можна придбати унікальні, крафтові речі ручної роботи, а також продати власні вироби, й тим самим простягнути руку допомоги 14-річному Марку, який дуже хоче жити, й досі триває.

Пропонуємо до Вашої уваги декілька лотів, які пропонували або пропонують тепер на сторінці аукціону:

Мішечки з лавандою, аби ваша постіль чи м’які рушники завжди нагадували про літо
Тимчасове тату хною
Симпатичні м’які іграшки ручної роботи
Крем ручної роботи для проблемної шкіри
Ландшафтні рослини
Та багато іншого! Завдяки небайдужим людям асортимент аукціону постійно оновлюється. Ви теж можете стати його учасником як покупець або ж виставити власний лот.


Нагадаємо, також на сайті йшлося про те, що 50 тисяч гривень з міського бюджету виділили на лікування 14-річного Марка Бадаляна, який бореться за життя.

Також допомогти Марку може кожен, переказавши кошти за реквізитами:

Картка Приватбанку:

4149 6293 8383 5972 Бадалян Олександр Едуардович (тато), тел. 050 563 74 16

Privatbank dollar: 4731 2191 1827 2388

Privatbank euro: 4731 2191 1827 2420
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus