USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Все місто чекало перемоги»: Сачко про мінімальну поразку «Волині» у першому матчі нового чемпіонату

6 Вересня 2020 13:58
Новий сезон Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги луцькій «Волині», волею жереба, поталанило розпочинати на домашній арені проти «Кременя». І хоч глядачів на стадіон все ще не пускають, але у клубі обіцяють зробити все можливе, аби до поєдинку 3 туру проти тернопільської «Ниви» повернути їх на трибуни.

З перших хвилин поєдинку підопічні Василя Сачка, який проводив перший поєдинок у якості головного тренера лучан, взяли м'яч під свій контроль та фактично не давали гостям можливості полишити власну половину поля. «Волинь» подавала багато кутових, проте жоден із них лучанам довести до логічного завершення не вдалося. А от перший удар в ствір воріт у виконанні гравців «Кременя» виявився результативним: після подачі з кутового головою у дальній кут точно пробив Бородай.

Лучани продовжували тримати м'яча під своїм контролем, але захист гостей справлявся із атаками господарів. Запам'яталися хіба дальні удари у викоаннні Ляшенка, Цюпи та Євдокимова, але і їм забракло точності. Гостям же вдалося на 40 хвилині реалізувати свій другий момент у матчі: Бичков отримав передачу з глибини поля і «перекинув» Неділька: 0-2.
Після перерви картина гри не змінилася: «Волинь» продовжувала атакувати і добилася свого через 10 хвилин після початку другого тайму. Після подачі зі штрафного захисники гостей не за правилами у штрафній зупинили Приндету і арбітр призначив пенальті, яке впевнено виконав Бондаренко: 1-2.

Ще за 10 хвилин момент був у того ж таки Бондаренка, але йому забракло лічених сантиметрів, аби дотягнутися до чудової передачі Сімініна. А ще за декілька хвилин «Волинь» залишилася у меншості: другу жовту за фол на чужій половині поля отримав Євдокимов та достроково покинув поле. Вилучення зіграло проти «Волині». Гостям вдалося відбірати м'яч та частіше виходити в атаку, одна з яких завершилася третім взяттям воріт Неділька: Сорокін увійшов до штрафної, на замасі забрав двох захисників «Волині» і пробив без шансів для кіпера лучан: 1-3.

«Волині» все ж вдалося один м'яч відквитати. Чергова атака лучан завершилася чудовим ударом Протасова з лінії штрафної у ближній кут: 2-3. А ще за хвилину Бородай зрівняв склади команд, заробивши другу жовту за фол у центрі поля. Тут же в Протасова була хороша нагода зрівняти рахунок, але його удар зі штрафного пролетів в лічених сантиметрах від воріт гостей.

До основного часу матчу арбітр компенсував 5 хвилин, але фінального штурму лучанам організувати так і не вдалося. Відтак стартовий поєдинок чемпіонату лучани програли з рахунком 2-3.
Наступний поєдинок підопічні Сачка проведуть у Дніпрі проти ВПК-Агро. Вдома, 21 вересня, «Волинь» прийматиме тернопільську «Ниву».

Текст - Приступа Богдан

Фото - Зелінський Олександр
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Оптиміст безнадійний Показати IP 6 Вересня 2020 14:20
Це ж майже виграли? Який був би заголовок при нічиї?
лучанин Показати IP 6 Вересня 2020 14:48
не говоріть за все місто, в нас не має інших питаннь по місту, тільки переживати як зіграє «Волинь». Думаю 80-90% лучанам байдуже як вони зіграють
Волиняка до лучанин Показати IP 6 Вересня 2020 16:47
якраз 80% не байдуже. Ви не вболівальник, то ж вам цього не зрозуміти
Лучанин Показати IP 6 Вересня 2020 14:57
Все норм,команда ще не зіграна.Удачі !!!
К.лучанин до Лучанин Показати IP 6 Вересня 2020 17:00
Удача вже була в попередньої команди ФК ВОЛИНЬ, яка тупо не хотіла нею скористатись, вірніше окремі гравці . В цієї команди не скоро зявиться така удача. Сачко тверезо оцінює ситуацію , він же сказав що потрібно декілька років на те щоб команда була зіграна і технічна. Команді , я думаю потрібні лідери , з хорошою технічною майстерністю. А де їх взяти? Всі гравці на контрактах на певний термін, прийшли заробляти поки молоді і є сила, а потім ідуть в інші команди чи їх переманюють. Такий у нас футбол , на заробітчанах. Та й у всьому світі він такий у клубних командах.
Радувець Ларіса Показати IP 6 Вересня 2020 16:05
як завжди!
Остап Вакарчук Показати IP 6 Вересня 2020 16:59
Нічого нічого клуб тільки формується. В.Сачко та його команда даремно протирати штани в клубі не будуть. Все залежить від комплектації ланок у команді виходячи із ситуації гри на полі. Давайте заспокоїмось. Через дві три гри наша Волинь заграє.
Віктор! Показати IP 6 Вересня 2020 17:40
Волинь в перед до перемоги!!!
лучанин Показати IP 6 Вересня 2020 19:14
Переміг фотомайстер! Дивись, Волинь, на своїх гєроїв.
Богдан Сташинський Показати IP 6 Вересня 2020 19:42
Переграли, але не за рахунок майстерності - була воля перемогти, чого не можна сказати про Волинь.
Правда в очі Показати IP 8 Вересня 2020 11:11
І ця команда хотіла грати в УПЛ? Якщо вона не може обіграти команди нищі за класом, то що можна далі говорити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus