USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Все непросто, але є надія»: Зеленський записав до українців нове звернення

25 Січня 2022 20:41
Президент України Володимир Зеленський закликав українців мислити критично, логічно та позитивно, відрізняючи чутки й фейки від реального стану речей.

Глава держави записав нове відеозвернення до громадян, яке опублікував у Фейсбуці.

«Щодня ви читаєте, чуєте, бачите десятки й сотні новин. Деякі є просто чутками, деякі – відвертами фейками, а деякі без розуміння глобального контексту можуть підштовхувати до неправильних висновків, змушують відчувати тривогу», – сказав президент.

Водночас він наголосив на тому, що за минулу добу ситуація на сході України була досить спокійною. «Так, є обстріли, є порушення режиму припинення вогню, і війська біля наших кордонів не зникли. Але найголовніше – у нас нуль поранених. І нуль вбитих», – підкреслив президент.

«А завтра відбудеться зустріч радників Нормандського формату. Ми працюємо, аби якомога швидше відбулась зустріч чотирьох президентів задля майбутнього настання миру в Україні. Звісно, рожевих окулярів немає. Дитячих ілюзій немає. Все непросто. Але є надія, спокій, витримка і робота 24 на 7. А отже буде результат. А отже буде і мир», – сказав Зеленський.

«Мисліть критично, логічно й позитивно. І хоч які б новини за весь цей день ви прочитали, побачили й почули, завершуйте його, знаючи головне: у режимі 24/7 ми робимо й зробимо все, щоб вам було мирно, тепло, ситно. І щоб усі ви були здоровими», – написав він у підписі до відео.

За його словами, посольства країн ЄС та багатьох інших залишають усіх своїх працівників в Україні.

«А те, що деякі країни вивозять частину своїх дипломатів – ще зовсім не означає неминучу ескалацію і є тонкощами складної дипломатичної гри. Разом з партнерами ми працюємо спільно і діємо єдиною командою», – зазначив він у зверненні.
Нагадаємо, президент Володимир Зеленський 24 січня звернувся до українців після засідання Ради національної безпеки та оборони. Він запевнив, що ситуація перебуває під контролем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Сраконіс Показати IP 25 Січня 2022 21:15
Якщо чесно-не переконав!!
Він Показати IP 25 Січня 2022 22:10
Буде здавати Україну. Формула штанмаєра, вибои в луганді, амністія, лешаліхація псевдореспублік.
Зелебобік Показати IP 25 Січня 2022 22:46
Это значит, что уже Украину слили с потрахами..... А оружием накачивают, чтоб был слив с фонфарами....
1+1 Показати IP 25 Січня 2022 23:34
Цікавий час ми проживания,історія вчить ,що нічого не вчить
Джек Показати IP 27 Січня 2022 09:27
Як колобок з лисицею домовлявся

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus