USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вулиці Луцька затопило

13 Липня 2014 13:43
Сильні дощі зливового характеру, що тривали в Луцьку минулої доби, спричинили підтоплення та затоплення територій, а також приватних будинків. Рятувальники неодноразово виїжджали надавати допомогу громадянам у ліквідації наслідків негоди, - інформують в прес-службі надзвичайників області.

Про подію до служби порятунку «101» повідомили мешканці підтоплених домоволодінь.

Рятувальники 1-ї державної пожежно–рятувальної частини, частини спеціальної пожежної техніки та аварійно – рятувальної частини за допомогою пожежної мотопомпи, автомобіля САРМ та пожежної техніки відкачували дощову воду з вулиць Верещагіна, Дорошенка, Огієнка, що в Луцьку.

Окрім цього, за допомогою пожежних автомобілів із підтоплених ділянок на вулицях Відродження, Кравчука та Карпенка – Карого відбуксовані 3 маршрутні автобуси.

У рятувальних роботах задіяли 4 одиниці автомобільної та спеціальної техніки та 20 чоловік особового складу рятувальних підрозділів.

На даний час тривають роботи з відкачування води в ЗОШ № 2 м.Луцька (вулиця Львівська), вулиць Верещагіна та Дорошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 13 Липня 2014 15:01
Міська влада нічого не зробила і не робить для налагодження роботи зливноі каналізаціі в місті. Підтоплення було не тільки на перерахованих вулицях. Скільки можна НІЧОГО не робити!!!
Вільна Волинь до Анонім Показати IP 13 Липня 2014 17:21
Чого ж нічого? Пам'ятника Бандері поставлять і Бандерштадт проведуть... за бюджетний кошт. Від цього одразу в місті все налагодиться.
Анонім до Вільна Волинь Показати IP 13 Липня 2014 17:43
не за бюджетні кошти монумент поставлять.А от водоканал громадські кошти розкрадає..А монумент Степану Бандері.а ти пошукай собі мощі від коби..мо де ще шматочок біля"Будівельника" лишився ПІСЛЯ ВІЛЬНОГО ПАДІННЯ з третього поверху..комуносшваброс..
Вільна Волинь до Анонім Показати IP 13 Липня 2014 18:12
Шта? Не за бюджетні? А 500 тис. з міського і обласного бюджетів на того ідола, це не з бюджету?
Анонім до Вільна Волинь Показати IP 13 Липня 2014 18:42
Нюхни..пшта
белое крыло Показати IP 13 Липня 2014 16:09
Если научится читать и прочитать что написано...Луцька Миськ Рада -ни кому ни чего не обязана.Это комуняцкое кодло.И делать не собираается!!!!!!
Птаха біла з... Показати IP 13 Липня 2014 16:14
Міська Рада сама собою,а ще є шобло водоканаловське.Тарифи піднімай,не піднімай,робити нічого все одно не будуть.В них не має мереж,пару вуличних магістралей..забитих звичайно.А все інше не їхня,в них на балансі,кресленнях не має.А еменесники хай качають..водоканал же бухать буде
Вільна Волинь до Птаха біла з... Показати IP 13 Липня 2014 17:23
А хіба водоканал повинен відповідати за асфальтне покриття в дворах? Асфальт за роки просів, нашарувалась земля зверху і сформувалась яма, в яку збирається вода. Чи ви думаєте, водоканал повинен кожних 20 метрів водостоки облаштовувати?
Та птаха.. до Вільна Волинь Показати IP 13 Липня 2014 17:39
Покриття само собою.а забиті каналізаційні мережі.а може якусь профілактику колись роблять..Нароблять,шукають нагоду як комунальною технікою з якогось дядька чи підпрємства бабла злупить..Водостоки.На Карпенка -Карого магістральний водостік,скільки років машини плавають? Водоканаловське шобло давно пора розганять,хапуги
Вільна Волинь до Та птаха.. Показати IP 13 Липня 2014 17:40
А альтернатива яка буде?
птаха до Вільна Волинь Показати IP 13 Липня 2014 17:46
Проста.порядок в підприємстві навести,інвентаиризацію мереж,контроль за експлуатацією..звичайно роботи чимало.але не будку підігнять і водяру жрать..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus