USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулицями Луцька пройшла творча молодь. Фото

31 Травня 2019 13:12
Центральними вулицями та проспектами міста Луцька пройшли діти, які відвідують позашкільні гуртки та табори.

Пішу ходу організували в переддень свята захисту дітей – 31 травня.

Діти з гуртків та таборів, котрі діють при Палаці учнівської молоді вирушили від будівлі рідної установи в напрямку центральної площі. Школярі пройшли вулицею Шопена та проспектом Волі.

До заходу долучилися юні святково вбрані танцюристи, музиканти, гімнасти, фокусники, актори, художники, рукодільники, дослідники та ін.
Так, ходою пройшли діти з Народного оркестру духових інструментів, Народного ансамблю бального танцю, Ансамблю спортивного танцю «Троянда», Народного ансамблю танцю, гуртку «Народне слово» тощо.

Вихованці Палацу учнівської молоді йшли у супроводі своїх батьків і наставників.
У руках діти несли транспаранти з гаслами «Всі ми діти твої, Україно!» та «Палац – наш дім, ми – господарі у нім!»
Довідково:

Міжнародний день захисту дітей святкують щорічно 1 червня. Він був заснований у листопаді 1949 році в Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок. Уперше Міжнародний день захисту дітей відзначили у 1950 році в 51 країні. ООН підтримала ініціативу й оголосила захист прав, життя, здоров’я дітей одним із пріоритетних напрямків своєї діяльності.

У цей день влаштовують різноманітні розважальні заходи для дітей.

В Україні свято встановлено відповідно до указу президента від 30 травня 1998 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 31 Травня 2019 13:33
Молодь молодці, гарно пройшли. От тільки скільки людей їх прокляло через те що знову в черговий раз не змогли вчасно дістатися куди потрібно громадським транспортом. В нас немає парку чи стадіона? Скільки можна паралізувати місто? Міськрада сама нічого не робить, хорошого принаймні (як доказ маршрутки) і вважає що й іншим нічого не треба, тільки шоу дивитися.
Назад Показати IP 31 Травня 2019 13:46
в совок...дежавю(
Анонім Показати IP 31 Травня 2019 14:19
В робочий день,без попередження перекрили вулицю,чим вони ті заступники мера думають і взагалі де наш мер новий,коли ви вже перестанете паскудити людям,перекривати рух?!?!
Лучанка Показати IP 31 Травня 2019 17:58
А на скільки часу перекрили рух ?
Ольга до Лучанка Показати IP 1 Червня 2019 22:33
На півгодини максимум)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus