USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на честь героїв «Волинської Січі» хочуть назвати вулицю

12 Жовтня 2018 12:32
Увічнити Героїв 35-ї сотні самооборони «Волинська Січ» хочуть, перейменувавши на їх честь вулицю Потапова.

Про це йшлося під час засідання комісії міськради з питань впорядкування назв вулиць 12 жовтня.

Перейменувати вулицю Потапова на честь героїв 35-ї сотні самооборони «Волинська Січ» запропонував депутат міськради Павло Данильчук. Йдеться про волинян, загиблих на Майдані. Наразі вулиця, з його слів, носить ім’я радянського військового діяча, члена компартії. На вулиці розташовані школа №9 та частина корпусів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, отже, мовляв, попри те, що вулиця невелика, вона нестиме значне смислове навантаження.

Члени комісії підтримали пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 12 Жовтня 2018 13:13
Нехай би дАНИЛЬЧУК в себе на рівненщині гадості робив, а не в Луцьку. На вулиці Потапова розміщені в основному комунальні підприємства, а отже гроші на перейменування будуть капати з кишень мешканців міста. На благоустрій міста, ремонт будь-чого коштів не вистачає, а страдати хе*нею за рахунок мешканців депутати завжди гаразд. Де ж на них всіх дохторів набрати?
Отакої... Показати IP 12 Жовтня 2018 13:17
За чверть століття НЕ збудували жодної вулиці....а як перейменовувати то " попереду всієї планети"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus