USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вулицю Набережну в Луцьку відремонтують до кінця літа

3 Квітня 2019 20:20
На поточний ремонт вулиці Набережної в Луцьку готові спрямувати 1,77 мільйона гривень.

Відкриті торги департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив 3 квітня через систему публічних закупівель Prozorrо. Тендерні пропозиції прийматимуть до 19 квітня. Аукціон, своєю чергою, має розпочатися 22 квітня.

Поточний ремонт вулиці Набережної включатиме облаштування зливової каналізації, заміну дорожнього асфальтобетонного покриття та ліквідацію вибоїн.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних договорів.

Усі роботи заплановано завершити до 31 серпня поточного року.

Відзначимо, що департамент житлово-комунального господарства міськради вже оголосив низку відкритих торгів із ремонту інших вулиць Луцька, зокрема Львівської, Паркової, Грабової, Мамсурова, Степана Кривенького, Котляревського та ін.

Окрім того, з настанням сприятливих погодних умов у місті приступили до капітального ремонту прибудинкових територій і пішохідних доріжок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Квітня 2019 20:54
Цікаво, "відремонтують" ту частину біля школи,чи ту відремонтують,що за кільцем на вишків,чи всю,невідомо,але гроші вложать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus