USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вулицю Шевченка перероблятимуть

22 Березня 2012 12:36
Неповносправним, які мешкають в Луцьку, важко рухатися по вулиці Шевченка. Її недавно відремонтували, але не облаштували так, аби полегшити проїзд «візочникам».

Про це 22 березня під час засідання виконкому заявив перший заступник міського голови Святослав Кравчук.

Директор департаменту соціальної політики мерії Лариса Боярин розповіла, що в місті проживає понад 10,3 тисячі неповносправних.

«Минулоріч 205 мешканців міста з числа інвалідів отримали одноразово допомогу на загальну суму 115,9 тисячі гривень. Майже на 60 тисяч гривень відремонтували помешкання інвалідів. 59 інвалідів отримали спеціальні візки», - відзвітувала посадовець.

Кравчук висловив незадоволення тим, що відношення багатьох служб при реконструкції міста не відповідає вимогам виконкому щодо полегшення життя інвалідів. «В центральній частині Луцька інвалід на візку не має можливості проїхати. На вулицю Шевченка, яку недавно реконструювали, не можна проїхати. Чому не враховані їх інтереси?», - запитав він.

На його думку, більшість пішохідних переходів не пристосовані для інвалідів. «Потрібно цьогоріч всі переходи зробити, хоча б елементарні речі», - зауважив Кравчук.

З його слів, роботи варто завершити до 24 серпня. «А ті, хто ремонтував Шевченка має понести відповідальність і переробити», - додав заступник мера.

Міський голова Микола Романюк підтримав його та зауважив, що це потрібно враховувати при подальшому ремонті доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Кіт Показати IP 22 Березня 2012 13:38
В нас як завжди, спочатку зроблять, потім думають...... Чому влада не думає і не перевіряє в процесі робіт???? А ще краще "до"??? Правильно, скоро вибори, треба за рейтинги думати....
SysR Показати IP 22 Березня 2012 13:53
Один кладе асфальт інший за ним йде і зриває. В нас як завжди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus