USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Вважаю, у майбутньому варто продовжити проєкт», – Ігор Поліщук про «розумні зупинки»

23 Квітня 2021 22:47
Луцький міський голова Ігор Поліщук поцікавився у лучан, чи варто продовжити встановлювати «розумні зупинки» й інформаційні табло у місті.

Про це він запитав під час щотижневого онлайн-звіту у Фейсбуці.

Нагадаємо, у Луцьку завершили грантовий проєкт, в рамках якого в Луцьку встановили 9 «розумних зупинок» та 22 інформаційні табло.

Всі оснащені смітниками, підсвіткою, відеокамерами, точкою доступу до Wi-Fi, роз’ємами для підзарядки гаджетів. На думку міського голови, в Луцьку варто встановити більше таких об’єктів.

«З відгуків лучан можу відзначити позитивний ефект. Щоб лучани мали можливість відслідковувати графіки, мали ті зручності, які є на встановлених зупинках, вважаю, що в майбутньому варто продовжити проєкт», – зауважив він.

Але оскільки грантовий проєкт завершився, то на встановлення нових таких зупинок і табло треба буде виділяти кошти з міського бюджету. Тож Ігор Поліщук попросив лучан написати в коментарях під дописом, чи варто, на їхню думку, продовжувати цей проєкт за кошти міського бюджету.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Квітня 2021 10:09
Я вважаю це першою реальною справою, зробленою для лучан нинішньою владою. Обов'язково необхідно це продовжувати, як і встановлення критих зупинок, особливо на віддалених вулицях.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus