USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Проєкт щодо встановлення розумних зупинок у Луцьку отримав спеціальну премію

10 Лютого 2023 18:49
Партнерський проєкт Луцька та краю Ліппе, ФРН, «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька» був відзначений спеціальною премією Фонду Карла та Аннелізи Герделер з міської політики, оскільки зацікавив організаторів конкурсу поєднанням корисних екологічних та технологічних рішень. Відзнаку присвоєно за відмінну роботу у сфері міжнародного муніципального співробітництва в напрямку захисту клімату та впровадження заходів з адаптації до змін клімату.

Про це інформують у Луцькій міськраді.

2 лютого у місті Лейпциг, ФРН, відбулася урочиста церемонія вручення відзнаки. Премію отримали координатори проєкту від партнерів: Сара Ляукамп, відповідальна за міжнародні партнерства Краю Ліппе, та Анна Вінцюк, начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради.

Основну премію з міської політики виборов проєкт німецько-французького партнерства «#paminafursklima: PAMINA-Молодіжна конференція-Захист клімату & PAMINA -Клімат-Виклик».
Окрім цього, представниці Ліппе та Луцька спільно з мером міста Лейпциг та учасниками проєкту PAMINA взяли участь у дискусії на тему: «Чого може досягти міська кліматична політика в європейському та глобальному співробітництві?». Під час дискусії обговорювали кліматичні виклики сьогодення та результати, яких вдалося досягти в межах реалізації проєктів-переможців.
Неодноразово від учасників заходу цього вечора звучали слова підтримки та солідарності з українським народом в його боротьбі з російським агресором.

Захід було спільно організовано мерією міста Лейпциг, Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) і Фондом Карла та Аннелізи Герделер. Серед інших учасників церемонії були також представники структур Міністерства економічного співробітництва та розвитку (BMZ), неприбуткового ТОВ «Engagement Global», програми «Об’єднані міста (Connective cities)». Нетворкінг в межах заходу сприяв налагодженню нових контактів для розширення перспектив співробітництва з партнерами за кордоном та реалізації корисних міжнародних ініціатив у майбутньому.
Діяльність фонду Карла та Аннилізи Гьорделер розпочалася 25 років тому у місті Лейпциг. У 1998 році була присуджена перша премія за видатні наукові дослідження у сфері місцевого управління. З 2015 року на додаток до муніципальної наукової премії, започаткували муніципальну політичну премію, яка зосереджена на міжнародному взаєморозумінні та призначена для відзначення видатних досягнень у муніципальному управлінні в Європі.

Проєкт міста Луцька та краю Ліппе, ФРН, «Використання екологічних і розумних технологій у системі громадського транспорту міста Луцька» реалізовувався у 2018-2021-их роках за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини. О

сновний захід проєкту – встановлення 9 розумних зупинок та 22 розумних табло в Луцьку. Серед інших заходів проєкту – фарбування та ознакування екологічним закликом 20 тролейбусів, створення сайту про транспорт міста Луцька, створення промоційного відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 10 Лютого 2023 20:19
Так, хлопці. Пийте траншеї, ставте стовпи, тягніть кабелі. Премію якась тьотка отримає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus