USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ви нічого не доведете»: постраждалих у ДТП волинян зробили винними

8 Грудня 2017 07:00
“Обганяв нас справа, скоїв ДТП, а ми ще й вийшли винні…”, - кажуть постраждалі у ДТП кількамісячної давності, - йдеться у матеріалі видання Радар.

Нагадаємо, 28 вересня о 18.02 у Нововолинську біля “Дози” (кафе “Добрий заїзд”) водій “Мазди” на польських номерах вирішив обігнати справа авто “Опель Вектра”.

І скоїв аварію, внаслідок якої в “Мазди” вирвало переднє колесо, а “Опель” зазнав сильних пошкоджень. Тоді травмувалася пасажирка “Опеля”.

– Цю аварію ніхто не висвітлював, наче її й не було, – каже Олена Полозкова з Нововолинська, яка постраждала в аварії.

"Наш автомобіль на українській реєстрації, авто Лісового – на іноземній. Ми рухались луцькою трасою в бік 15-го м-ну. Він рухався за нами. Ми їхали на малій швидкості, бо мали намір паркуватися справа, увімкнувши правий поворот. Ми так і паркувались, але відчули два потужних удари справа. А неподалік зупинка, на якій стояли люди. Від удару в його автомобіля вирвало переднє колесо.

За неофіційними даними, він був у нетверезому стані, хоча довідку видали, що тверезий.

Пропонував різні афери, тобто людина обізнана була.

У поліцію приїхали його родичі, які раніше працювали в органах, і казали нам: “Ви нічого не доведете!”, - розповілає жінка.



Окрім того, каже, на копіїї протоколу взагалі нічого не зрозуміло, навіть на оригіналі неможливо щось прочитати, а на копії – тим більше.

А коли прийшли документи до суду, додає, то виявилося, що ми ще й винні. Хоча протокол завжди складається на те авто, що позаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
юрист Показати IP 8 Грудня 2017 07:15
Журналісти! Можливо треба вислухати і іншу сторону даної ДТП? Таке враження, що вам або проплатили, або хтось чийсь родич, брат, кум, сват
луцькавулиця Показати IP 8 Грудня 2017 15:55
лінь вчитуватись у висновки, але навіть зі слів потерпілих?, ситуація неоднозначна. Вони хотіли паркуватись, але отримали удар (зауважте, не ззаду, а справа). Значить, мазда їхала у правій смузі, а вони - у лівій. тому паркуючись МУСИЛИ пропустити того, хто справа, незалежно від того, включали вони поворот чи ні, і хто на яких номерах там їхав. Хіба що раптом дійсно мазда не їхала справа, а дуже різко і раптово туди рванула (шо виглядає сумнівно), але і тоді довести саме це без відеозапису неможливо.
Вова. Показати IP 9 Грудня 2017 17:57
Причому тута польська регестрації???По перше треба навчитися їздити.Якби ви хотіли паркуватися то би трималися правої сторони дорогі щоб зупинитися а не посеред дорогі їхати неізвесно що хочете зробити чи припаркуватися чи на ліво повернути. А когось хочете зробити винним.
житель до Вова. Показати IP 11 Грудня 2017 01:45
Вибачте, ви ід.от, ви де в нововолинску 4 полосну дорогу бачили. Клепки нема. Обгін міг здійснюватись лише з лівої сторони, а якщо він це робив з правої, то робив він це вже по обочині.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus