USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Ви шо, йобну**сь?»: бійця, який зараз під Бахмутом, військкомат хотів звинуватити в ухиленні

19 Березня 2023 19:34
Українського військового спробували мобілізувати до лав ЗСУ, коли він вже був на передовій під Бахмутом, що на Донеччині.

Відповідний терміновий виклик з військомату хлопець отримав, перебуваючи в окопах на передовій, передає УНІАН.

Під час розмови військового спробували звинуватити в ухилянні від армії. Відповідний ролик опублікували телеграм-канали.

Боєць ЗСУ не знав плакати йому з цього чи сміятися, та емоційно відповів, що там вже зовсім «йобну**сь».

«Бл**ь, ви шо, йобну**сь, мужики...Я зараз тут під Бахмутом», – сказав військовий.
Нагадаємо, що наразі в Україні діє воєнний стан через повномасштабне вторгнення РФ на нашу територію. Він передбачає мобілізацію. 7 березня Верховна рада Україні продовжила дію відповідного закону.

Наразі в мережі досить часто ширяться відео та повідомлення щодо того, як у військкоматах помилково або силоміць «запрошують» українців до армії.

Як нещодавно прокоментував адвокат Станіслав Польовий, такими діями представники військкоматів доволі часто порушують закон.

Він відзначив, що заходи адміністративного примусу до українців можуть застосовуватися виключно в тих випадках, коли вони відмовляються прибути до територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Тоді правоохоронці мають право затримати правопорушників не більше ніж на три години.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Військомати Показати IP 19 Березня 2023 20:44
В нас погані а от Зеленський і Залужний які той мобплан поставили МОЛОДЦІ . Цікава риторика
Аватар 51 Показати IP 19 Березня 2023 21:02
Я вас шановні так і не зрозумів коли йому почали звонити військоматовські , то він уже був мобілізований (чи на контракті) і проходив дійсну військову службу в ЗСУ чи ДПСУ чи НГУ чи як? Тоді можливо якийсь інший військомат призвав
Дід Показати IP 19 Березня 2023 21:05
У військових в більшості керує бидло ,яке не бачило війни,не нюхало пороху
Петро Показати IP 19 Березня 2023 21:21
Контингент трутнів, якій після присяги намагається досидіти до 45 років в військоматі до пенсії "за в слугою років", з доплатою у 30 тис щомісячно - розилаючи такі повістки. Цим могли займатися ті хто повернувся з фронту, зробити таку ротацію. Щоб посвітліло в головах
фейк Показати IP 19 Березня 2023 21:23
Якесь дивне відео. Оператор під обстрілом стоїть і знімає саме в той момент коли звонить військкомат. Та й чи військкомат це звонить, чим це підтверджено?Ну і й звідки у військкомату мобільний. номер призовника взявся х їхнім бардаком
Микола з Перемоги Показати IP 19 Березня 2023 21:46
Назвіть, який то військкомат ? Назвіть фамілію того %обнутого працівника ! Дайте йому команду приїхати в Бахмут і вручити воїну повістку прямо на передовій в окопі ! Тільки ж обісраний тиловий служака її не вручить, бо ше на під'їзді до Бамута за 100 км накладе в штани і своїм гівном вимаже повістку ! А тепер побачимо, яка буде офіційна реакція МО на дії таких працівників військкомату !
Правда Показати IP 19 Березня 2023 22:32
Ніяких "військоматів" вже не існує.До ду..той дзвінок,він нічого нікого не зобовязує,припиніть цей ср..
Просто цікаво Показати IP 20 Березня 2023 00:56
А що на передку можна мобільники?
Анонім до Просто цікаво Показати IP 20 Березня 2023 12:56
Як по твоєму вони спілкуються через Старлінки, хороших рацій майже нема якщо не рахувати моторол(либідь) та советських серій Р
До Петра Показати IP 20 Березня 2023 07:22
Прозівав ти свою пенсію я свою по атошній групі і в тридцять виробив але то було у 2014, зараз з такими діагнозами навіть медсанбат не відправляють

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus