USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Ви були ніким, але ті, хто залишаться – стануть кимось, – головний політтехнолог партії «Слуги народу» до депутатів

31 Липня 2019 09:49
Всі ви – політично ніхто, – заявив один із головних політтехнологів партії «Слуга народу» Микита Потураєв під час виступу перед майбутніми депутатами партії в Трускавці. Він зазначив, що присутні ще не партія, але їм доведеться нею стати, йдеться у матеріалі видання «Страна».

Модератор представив Потураєва майбутнім депутатам, як «представника ідеологічної групи», і він звернувся до них з емоційною промовою.

«Давайте розберемося перш, ніж почнемо працювати (а я буду працювати разом з вами), хто ми такі. Це дуже важливо. Тобто зараз ви помилково думаєте, що ви всі політики. Це велика помилка. Я працюю з 1996 року і моїм першим клієнтом була Юлія Володимирівна Тимошенко. Дивіться, є соціологічна цитата з приводу усіх, хто тут сидить. Поправка на явку, туди-сюди. Загалом – майже 45. Як це сталося? Як ви тут опинилися? Я вам поясню.

Ви тут опинилися тому, що виборець шукав людей політичної партії «Слуга народу». І йому було все одно, яке прізвище буде вказане в цьому списку. Ці вибори виграв Володимир Зеленський. Вам про це вже говорили, і я хочу звернути на це ще раз вашу увагу: всі ви, і я зокрема, людина, яка займається політтехнологіями з 1996 року( багато хто з вас в цей час ще в дитячий садок ходили...) Всі ви – політично ніхто. Я хочу, щоб це кожен почув. Ви суб’єкти в житті, але політичними суб’єктами ви не є.

Що таке партія? Англійською це означає «частина». Частина суспільства. Ви ще не партія, але вам доведеться нею стати. Вам потрібно стати політичними суб’єктами. Це ваше завдання на цей тиждень. Ми хочемо цього. Я знаю, і повірте, всі знають. Про це всі знають. Про це знає Дмитро, про це знає Олександр, про це знаю я. Там хтось уже в телефонах. Я ж це бачу. Хтось думає про те, як поїхати до Львова. Хтось думає про те, як взагалі звалити – ок! Це ваше право. Ви були ніким, але ті, хто залишаться – стануть кимось», – заявив народним обранцям Потураєв.



За словами джерела «Страны» в партії «Слуга народу», виступ Потураєва викликало вельми неоднозначну реакцію серед майбутніх депутатів.

«Багато, м’яко кажучи, ох@.. і відразу почали уточнювати, а хто такий взагалі Потураєв, який говорить, що ми ніхто? Коли організатори заходу намагалися позиціонувати себе як лідери фракції, це викликало сміх. Коли ж ми почули заяву Потураєва, багато депутатів, особливо мажоритарники, відчули себе ображеними. А яка може бути реакція у дорослих людей? Там же не тільки студенти сидять, а й дорослі зрілі люди, які таких як Потураєв на роботу в пристойне місце не візьмуть. Словом, лекторський епатаж викликав протилежний ефект», – розповіли присутні на лекції.

І уточнив, що спробує донести до керівництва партії і президента думку про те, що це неправильніша стратегія – комунікувати з людьми через настільки дивних посередників як Потураєв або ж Давид Арахамія (4-й номер в списку «Слуги народу»).

«Не потрібно між нами, дорослими людьми вибудовувати прошарок в особі «Потураєва-Арахамія», натхненими ідеями Петра Олексійовича, які намагаються монополізувати вплив у фракції. Так не буде», – зазначило джерело.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus