USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вибір гуртка до душі: день відкритих дверей у Волинському центрі естетичного виховання учнів. Фото

18 Вересня 2021 11:50
Різноманітні фотозони, виступи танцювальних та вокальних колективів, майстер-класи від керівників гуртків образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва – у Волинському державному центрі естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів відбувся День відкритих дверей, на якому батьки з дітьми обирали для себе гурток, який вони хочуть відвідувати.

У центрі естетичного виховання діє вокальний гурток, гурток гри на музичних інструментах, також є театральні та фольклорні колективи, літературні студії, осередок національно-патріотичного виховання «Маленькі патріоти», тож кожен може знайти собі щось до душі. В минулому році у центрі займалося 1 200 дітей, у цьому році – 1 100 дітей, але діток ще добирають, тому їх буде більше, ніж минулого року, кажуть в установі.
Як розповіла керівниця Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів Оксана Дідик, щорічний День відкритих дверей «Заходьте до нас, будь ласка, тут на вас чекає справжня казка» у центрі проводять на початку навчального року.

«Це є презентація та реклама гуртків, які в нас є. На захід приходять батьки з дітками, які хотіли б віддати кудись дитину. Вони мають можливість побачити виступи різноманітних танцювальних колективів, результати роботи гуртків образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва або ж вокального гуртка, а після цього спробувати себе в кожному з видів діяльності та обрати собі щось до душі», – зазначила Оксана Дідик.
Відзначимо, що впродовж свята керівники гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва давали майстер-класи діткам, а хореографи після виступів колективів проводили пробне заняття, аби дитина та батьки зрозуміли, чи їм це подобається. Наприкінці дійства кожен з дітей отримав подарунок та обрав собі гурток до душі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 18 Вересня 2021 13:57
Знаю цей заклад давно. Гуртки безплатні, рівень педагогів високий, а діти в захваті! Директорка Дідик молодець - підібрала гарний колектив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus