USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вибори в США: штаб Трампа подав позов до суду з вимогою зупинити підрахунок голосів

5 Листопада 2020 08:58
Штаб чинного президента США Дональда Трампа подав позови до судів штатів Джорджія, Мічиган і Пенсільванія з вимогою зупинити підрахунок голосів, посилаючись на відсутність доступу до відстеження підрахунку.

Про це пише Українська правда з посиланням на Associated Press

Менеджер штабу Білл Степьен не вдаючись в подробиці повідомив, що вони фіксують «порушення в декількох округах Вісконсіна» та інших штатах і будуть вимагати перерахунку голосів.

Видання вважає, що такі дії демонструють зародження правової стратегії, про яку президент сигналізував протягом декількох тижнів, а саме, що він буде атакувати цілісність процесу голосування в штатах, де перемагає його опонент.
Раніше особистий адвокат 45-го президента США Дональда Трампа Руді Джуліані заявив, що підрахунок голосів у Філадельфії, штат Пенсільванія був «абсолютно незаконним».

Як повідомлялося, Президентські вибори в США супроводжувалися протестами і скандалами, а в ніч, коли підраховують голоси, тисячі людей вийшли на вулиці. У всіх великих містах Америки відбуваються сутички між прихильниками Дональда Трампа, Джо Байдена і поліцією.

Раніше йшлося про те, що демократ Джо Байден став кандидатом у президенти, який отримав найбільшу кількість голосів на виборах в США за всю історію. При цьому багато бюлетенів ще не підраховані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus