USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У вибухах на військовому складі побачили слід РФ

23 Березня 2017 11:20
Вибух на військовому складі у Балаклії пов'язують з диверсійно-підривною діяльністю Росії, інформує УНІАН.

Заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олександр Литвиненко пов'язав вибух на території військового складу Міністерства оборони у Балаклії Харківської області з диверсійно-підривною діяльністю Російської Федерації.

"Я хочу наголосити, що всі реформи, які тривають у нашій країні, відбуваються насправді у воєнний час. І сьогоднішня диверсія у Балаклії доводить цей час. Війна на сході не скінчилася, вона триває. Диверсійно-підривна діяльність противника продовжується. І ми мусимо це розуміти і з цього виходити", - заявив Литвиненко.

"І те, що в Києві мир, це так, тому що наші військові, працівники Служби безпеки, працівники Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції, Національної гвардії, прикордонної служби виконують свої обов'язки", - сказав він.



Зараз на місці працюють пожежні розрахунки, майже 400 рятувальників, 25 автомобілів швидкої допомоги, понад 100 працівників швидкої допомоги, від Національної поліції - 40 автомобілів і понад 150 осіб. Крім того, поруч на залізничній станції в с. Шебелинка чергують два пожежних потяги.

Рятувальники не можуть застосувати авіацію для гасіння пожежі на складі боєприпасів в Балаклії Харківської області, тому задіяні пожежні танки. Про це журналістам сказав заступник начальника департаменту реагування на надзвичайні ситуації Петро Коротинський.

"Авіацію неможливо застосувати в даній ситуації. Боєприпаси вибухають і розлітаються, дальність розльоту 0,5-1 км. Там застосовуються пожежні танки від Міністерства оборони, там є спеціальна команда, у якої є броньована техніка, яка може зайти туди і провести необхідні роботи", - сказав він.

При цьому ДержНС не може прогнозувати, коли завершиться ліквідація пожежі.

Держкордон посилено, всі військові склади в країні взято під посилену охорону, інформує канал 112.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
cвідомий Показати IP 23 Березня 2017 11:27
і що робила СБУ? Може попереджати таке треба, а не вже постфактум усувати наслідки?
Кастрюлька Показати IP 23 Березня 2017 11:47
Той Путен спить колись?
Українець до Кастрюлька Показати IP 23 Березня 2017 12:59
Коли ця тварина здохне на планеті біде 3 дні свято
Знаючий Показати IP 23 Березня 2017 11:47
Це не теракт не деверсія і навіть не злочинна халатність адже з такими реформованими СБУ, МВС та ЗСУ це неможливо!!! Це просто святкові феєрверки з нагоди 25тої річниці СБУ, зі святом Вас хлопці!!!
Світязь до Знаючий Показати IP 23 Березня 2017 14:59
ПАне СБушнику чому мінусуєте хіба не так? ХІба не ви керуєте АНТИТЕРОРИСТИЧНОЮ операцією? ХІба не ваші колеги які мали б захищати суверенітет здали Крим та донбас??? ВАМ НЕ СОРОМНО СВЯТКУВАТИ 25 річницю цього органу котрий бореться з дрібними аферистами та недбає про державу????
Анонім Показати IP 23 Березня 2017 11:54
А я побачив слід розкрадання і переплавки на металолом боєприпасів. І як результат краще підпалити і підірвати, щоб замести сліди і списати це все на Росію.
kjk Показати IP 23 Березня 2017 12:32
Оце тєма. Де б не о***рались, так зразу "Путін" і "Рассєя" винні. Оригінальна відмазка на всі випадки життя.
11 Показати IP 23 Березня 2017 12:37
А як там хтось пе*****е теж на росі спишуть.
ВВ Показати IP 23 Березня 2017 12:54
На таких об'єктах, ще й під час віфни мусить бути не просто охоронець в будці, а посилена охорона. Реально щось не те
Анонім Показати IP 23 Березня 2017 13:43
"Я хочу наголосити, що всі реформи, які тривають у нашій країні, відбуваються насправді у воєнний час. І сьогоднішня диверсія у Балаклії доводить цей час. Війна на сході не скінчилася, вона триває" - сказав Литвиненко. Порошенко заявляє, що у нас немає війни. Виникає питання: Хто бреше - Литвиненко чи Порошенко???
Анонім Показати IP 23 Березня 2017 14:06
я шокований !!!!!!!!! це вже третій склад боєприпасів. для повного де"іла вистачило б одного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus