USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вибух у Харкові кваліфікували як «теракт»

19 Січня 2015 23:45
Під час вибуху у Харкові постраждало 13 людей, четверо з яких дівчата від 19 до 24 років. Про це повідомляє радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у Facebook, - інформує «Радіо Свобода».

Згідно з його інформацією, один потерпілий перебуває у вкрай важкому стані, шість – у важкому, ще шестеро отримали легкі поранення. Зі слів Геращенка, люди були поранені металевими осколками.

«Європа! США! Цивілізований, як Ви себе називаєте світ, які Вам ще потрібні докази того, що Путіна потрібно ізолювати, як скаженого пса, коли він уже приніс смерть і кров у раніше далекі від лінії фронту українські міста?!», – каже Геращенко.

«Те, що відбулося сьогодні у Харкові побіля будівлі Московського районного суду, це заздалегідь спланований і підготовлений терористичний акт», – наголосив він.







Прокуратура попередньо кваліфікує вибух біля суду у Харкові як «теракт».

За попередніми даними, вибуховий пристрій був закладений не біля входу у будівлю суду, а на території біля суду, повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. За його словами, вибух пролунав, коли люди виходили з будівлі по завершенню судового засідання.

На місці інциденту працюють експерти-вибухотехніки та правоохоронці.







Упродовж останніх місяців у Харкові стались кілька вибухів: на залізниці, біля військових об’єктів та у кафе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus