USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Вибили двері та врятували: у Луцьку патрульні допомогли чоловікові, який не міг рухатись

27 Січня 2023 18:38
Волинські патрульні прийшли на допомогу безпорадному чоловіку, який у зачиненій квартирі благав про поміч.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Днями патрульним надійшло повідомлення від мешканців багатоповерхівки на вулиці Ветеранів у Луцьку. Громадяни повідомили, що в одній із квартир кричить їхній сусід, який має проблеми зі здоров’ям та обмежений в пересуванні.

За вказаною адресою прибули ТОРівці Олександр Шудра, Сергій Фініковський та Олександр Мартинюк. На місці події вони переконалися, що за зачиненими дверима людина справді прохає про допомогу. На запитання поліцейських, чи можна вибити двері, господар квартири дав дозвіл.

Зайшовши в оселю, інспектори виявили чоловіка, який лежав на підлозі і не міг підвестися. На місце охоронці порядку одразу викликали медиків та контролювали стан громадянина до їхнього приїзду.

Транспортувати чоловіка до автівки швидкої інспекторам допомогли рятувальники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus