USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Вигорів дах та перекриття: у Ковелі понад годину гасили пожежу в кафе

4 Грудня 2020 21:48
Унаслідок пожежі у двоповерховому кафе в Ковелі вигоріло близько 150 квадратних метрів даху та перекриття.

Про це Суспільному Волині розповів начальник Ковельського відділу рятувальників Володимир Войтанік.

Над локалізацією пожежі у двоповерховому кафе в Ковелі рятувальникам знадобилася більше як година. Роботу вогнеборців ускладнювали легкозаймисті будматеріали, які власники зберігали в будівлі.

«Нашу роботу ускладнює те, що багато матеріалів і тара зберігається всередині приміщення, тому доводиться розбирати конструкції та утеплення самої покрівлі. Горючі матеріали та утеплювач створюють пару і видимість великого горіння», – розповів головний рятувальник Ковеля.
Гасити пожежу приїхали 17 рятувальників. Через сильне задимлення вони працювали в кисневих балонах. Травмованих у пожежі не було.

Зі слів рятувальників, головним завданням було – не дати поширитися полум’ю на сусідні будівлі, які розташовані поруч із кафе. На місце події прибули також газовики, які відімкнули будівлю від постачання газу, щоб уникнути вибуху.
На місці пожежі наразі працюють слідчі, які встановлюватимуть причину займання. Нагадаємо, дах двоповерхового кафе зайнявся пообіді. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 14:26. Щоб дістатися осередку займання, вогнеборцям довелося повибивати усі вікна в кафе. На дорозі поруч утворився затор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ковельчанин Показати IP 5 Грудня 2020 02:23
Ми були там годину як будівля розгорялася,а ти ходив рукі біля шляпи тримав в теплі! Смердить слухати те шо ви у цьому відео говорите

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus