USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вихованець луцької співачки випустив дебютну пісню. Кліп

27 Травня 2022 22:35
Співак Марк Тимейчук випустив дебютну авторську пісню to be abused. Також музикант презентував публіці відео на свою композицію.

Це перша сольна робота співака, який обрав собі псевдонім Mark Kost.

Марк – учень відомої співачки та викладачки, переможниці багатьох українських і світових пісенних конкурсів Галини Конах.

«Нарешті це відбулося – дебютна (зауважте, авторська) пісня мого учня Марка Тимейчука. Щиро радію й водночас несамовито сумую, адже ще один співочий птах полетів у світ, залишивши по собі глибокий слід у моєму серці.

Сказати, як важко я переживаю розлуку зі своїми учнями – нічого не сказати. 24 лютого від мого педагогічного серця відірвалося стільки шматків, що рана ще досі не загоїлася. Так, вони щомиттєво на зв’язку, завжди й без винятку, і ті, що вже давно вилетіли з сім’ї «SoloWay», і ті, що буквально ще кілька місяців тому радували своєю присутністю й сумлінно вдосконалювалися.

Я знаю, що життя мене познайомить із новими «моїми» людьми, але ті, «колишні», – це частинка моєї творчої сім’ї, мої друзі, зауважу, справжні-пресправжні.

Як би круто життя не повернуло, пам’ятайте, мої любі, про те, до чого я завжди вас закликала: бережіть себе і свої мрії й вони віддячать вам, здійснившись», – написала Галина Конах у Facebook.

Вона долучилася до створення композиції to be abused свого вихованця в ролі бек-вокалістки. Марк Тимейчук же написав музику та текст.

Своєю чергою, над аранжуванням і створенням аудіотреку працював луцький музикант Олександр Кузьмич.

А режисером кліпу є Артур Мельницький.

У відео можна побачити Марка на вулицях Львова, а також на фоні проєктора з кадрами зруйнованих у війні українських міст.
Нагадаємо, співак із Луцька Валентин Мушинський представив відео на свою нову пісню «Маріам». Виконавець презентував кліп і трек під своїм новим сценічним псевдонімом Olivan.

Читати ще: «Чоловік зі сталевими яйцями»: рокери зі США й Британії записали пісню про Зеленського

Як писало раніше Інформаційне агентство Волинські Новини, український співак та автор пісень родом із Ковеля Аркадій Войтюк представив нову композицію, присвячену росіянам.

Окрім того, син Джонна Леннона Джуліан Леннон порушив клятву і вперше заспівав Imagine в підтримку України, а легендарний британський рок-гурт Pink Floyd випустив композицію, у якій лунає вокал Андрія Хливнюка – соліст гурту «Бумбокс» на Софіївській площі співає «Ой, у лузі червона калина».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus