USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Виконком дозволив сину депутата Луцької міськради встановити кіоск у центрі міста

20 Липня 2016 12:36
Замість знесеного кіоску «Луцькпреси» встановити торговельний павільйон, де торгуватимуть кондитерськими виробами на вулиці Винниченка, дозволили синові депутата Луцької міськради Євгенія Ткачука.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 20 липня.

Перед розглядом питання перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що депутат Луцькради Євгеній Ткачук звернувся з листом щодо конфлікту інтересів та поінформував, що підприємець Олександр Ткачук, який хоче встановити торговельний павільйон на вулиці Винниченка, 47, є його сином.

Раніше на підтримку надання дозволу на встановлення торговельного павільйону проголосували під час засідання робочої групи з погодження місця розташування та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Луцька.

На зауваження членів виконкому щодо доцільності встановлення кіоску, де торгуватимуть ковбасою, на місці знесеного кіоску «Луцькпреси», начальник управління розвитку підприємництва і реклами Олександр Козлюк запевнив, що планують встановити кіоск, де продаватимуть кондитерські вироби, каву, а не ковбасу. Він повідомив, що попередня тимчасова споруда перебувала в жахливому стані, а її власник мав заборгованості зі сплати оренди. Щодо Олександра Ткачука, посадовець зазначив, що той є співвласником торговельної марки «Линник» і здійснює діяльність у межах чинного законодавства, допомагає учасникам АТО безплатними ремонтами автомобілів та продуктами.

Олександр Козлюк переконував членів виконкому, що жодної переваги підприємцю перед іншими не надавали, а на вказане місце лише він подав документи.

Член виконкому Олег Бондарук зауважив, що під час затвердження комплексної схеми тимчасових споруд на вулиці Винниченка наводили аргументи про те, що потрібно навести лад, аби все було прозоро та зрозуміло. Він зазначив, що не до кінця вірить у те, що ніхто крім вказаного підприємця не бажав претендувати на розміщення МАФу.

Член виконкому Михайло Щур закликав колег не підтримувати проект рішення, наголошуючи, що затверджена схема не передбачала розміщення нових тимчасових споруд на вулиці Винниченка, натомість тепер чомусь подають проект рішення про встановлення нового кіоску.

У підсумку, проект рішення усе ж підтримали 11 членів виконкому, дозволивши сину луцького депутата встановити кіоск у центрі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
1122 Показати IP 20 Липня 2016 12:40
Агонія, Знають, шо Романюк ще недовго пробуде мером, то ж чимшвидше набивають кишені...
Анонім до 1122 Показати IP 27 Липня 2016 23:47
А чому говорять,що для АТОВЦІВ землі нема.?
лучанин Показати IP 20 Липня 2016 13:34
я також хочу такий ласий участок
укр Показати IP 20 Липня 2016 13:37
коментар було видалено
123 Показати IP 20 Липня 2016 14:21
оце наші обранці, показують своє дійсне обличчя
Анонім до 123 Показати IP 27 Липня 2016 23:59
Це не обранці. Це найманці.
... підкрався непом Показати IP 20 Липня 2016 16:00
Корупція чистої води ! Відсутність реакції прокуратури - затягне і її, підтвердить її участь в корупційних оборудках міської ради. А ті, що допомагають учасникам АТО, хіба наділені правом творити беззаконня ? А чим відрізняється жахливий, але законний кіоск від гламурного, але незаконного.Там ні той, ні другий не потрібні. Впусти їх у Європу, вони і на Марсовому полі будуть ковбасою в кіосках торгувати.
DJ Показати IP 20 Липня 2016 16:44
Шаромижніки і бариги....Децентралізацію мутять...
Толік Показати IP 20 Липня 2016 17:33
Люди повинні вийти і не дати це зробити. А Від Романюка вимагати чому він одним дає встановлювати ларьки а інших забирае в тих забирае хто з цих зарплат кормить сімю а не так як цей лисий барига розживається!!!!!!!!!!!!
ЯНА Показати IP 20 Липня 2016 17:39
Совісті давно у таких людей немає. Романюк зажрався мабуть за це одержав суму велику о таке не повинно робитись. І правда не треба допускати громаді таких мерських домовленостей
Кот Показати IP 20 Липня 2016 17:44
Сво -ло та брехлива карма віддячить
Тоня Показати IP 20 Липня 2016 19:09
Такий солідний дядько такими дрібницями як нещасний маф займається.. заробітку копійки, а шуму на все місто.. Якщо вже рішати то по крупному, наприклад 2 гектари у заплаві Стиру...
Джек до Тоня Показати IP 22 Липня 2016 09:34
У нього мафів пів міста якшо ти не в курсі,це один з його бізнесів.
Jack Показати IP 21 Липня 2016 18:43
А якби цей МАФ встановлював дядя вася з села бобруйськ,то ніхто б і не нявкав.А син депутата не має права,ну канєшно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus