USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Виконком не дозволив тулити кіоски в Луцьку «на кожному вільному сантиметрі»

19 Вересня 2018 15:29
Розміщення двох тимчасових споруд не погодили члени виконкому.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 19 вересня.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай повідомила, що повторно виносять на розгляд виконкому проект рішення про розміщення ТзОВ «Волинський хлібокомбінат» стаціонарної тимчасової споруди на розі вулиць Воїнів-Інтернаціоналістів та проспекту Соборності. Площа павільйону, з її слів, становить 12 метрів квадратних. Наталія Рибай додала, що подібний павільйон був розміщений на проспекті Волі поблизу магазину «Знання».

Член виконкому Ігор Муковоз зауважив, що деякі луцькі підприємці «беруть на ізмор» виконком. Він зазначив, що живе неподалік і поруч розташований супермаркет, є місця, де можна купити хліб. Тож Ігор Муковоз запитав, чи справді є необхідність на кожному квадратному сантиметрі наставляти точки для продажу будь-чого – чи то газет, чи то хліба. Тому він, мовляв, не підтримуватиме такий проект рішення.

Члени виконкому більшістю голосів не погодили розміщення тимчасової споруди.

Крім того, на проспекті Перемоги, 13 не погодили розміщення тимчасової споруди (літнього торговельного майданчика) торгівельним підприємством у формі товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕЛІЯ».

Нагадаємо, раніше члени виконкому надали дозвіл на розміщення тимчасових споруд у центральному парку міста та на вулиці Лесі Українки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus