USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Шашличні з 90-х не проходять», – Луцький міський голова про тимчасові споруди в центральному парку

20 Жовтня 2021 17:45
Підприємців, які розміщують тимчасові споруди у центральному парку Луцька, зобов'яжуть їх оновлювати, адже шашличним з 90-х не місце у центральному парку.

Про це під час виконкому сказав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

На розгляд членів виконкому винесли два питання про продовження розміщення підприємцем Шереметою О.Ю. стаціонарної тимчасової споруди та літнього торговельного майданчика в Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки на початку та в кінці зони відпочинку «Пташиний гай».

Ігор Поліщук запропонував продовжити розміщення до наступного сезону, аби підприємці, які мають тимчасові споруди, зібралися та подумали, як їх оновлювати.

«Такі шашличні в стилі 90-х років в нашому центральному парку не проходять. Тому продовжуємо до 30 березня наступного року і далі будемо зобов’язувати оновлювати», – сказав міський голова.

Члени виконкому підтримали проекти рішення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Їван з Гнідави Показати IP 20 Жовтня 2021 21:05
А як то розуміти - стаціонарна тимчасова споруда ! Стой там, іді сюда ! Ні в Трептов-парку у Берлін,ні ближче у Стрийському парку у Львові як не шукав, а шаликів не бачив ! А в Луцьку у Пташиному гаю, тим більше природному заказнику, соловейки співати не можуть, бо дим очі виїдає і слина капає, як скаженого пса ! Шось у Луцьку не по людськи !
Ваня зі Стобихіва до Їван з Гнідави Показати IP 21 Жовтня 2021 15:13
Да не був ти в ніякому Трептов - парку. Бо там на кожному кроці як не ковбаски так реберця, чи мясо на грилі, аналог шашликів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus