USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Викраденого українського бійця утримують в анексованому Криму, – журналіст

31 Травня 2020 22:49
На лінії контролю з окупованим Кримом 30 травня був викрадений старший солдат Євген Добринський. Наразі його утримують в Криму.

Про це у фейсбуці повідомив журналіст Юрій Бутусов.

«Близько 5.00 30 травня на спостережному пункті «Берлога» біля залізничного мосту на лінії контролю з Кримом був викрадений під час несення служби старший солдат 13-го батальйону 95-ї десантно-штурмової бригади Євген Добринський. Він знаходиться на окупованій Росією території Криму. Ймовірність добровільного переходу Добринського на бік противника відсутня», – написав він.

За словами журналіста, боєць перебував на посту один, і в момент викрадення не був озброєний. Його вивели беззбройним.

«Приблизно о 10.00 представник російських спецслужб дзвонив в батальйон, уточнювали особисті дані солдата, очевидно, противник буде оформляти Добринського як такого, що нібито порушив кордон РФ», – повідомив Бутусов. «Очевидно, що має місце грубе порушення в організації служби. І було б помилкою, якби вся відповідальність була покладена лише на командира роти, зі складу якої викрадено солдата. І було б помилкою вважати, що тільки покараннями такі ганебні провали можна виправити», – уклав він.
Напередодні ввечері військова служба правопорядку ЗСУ повідомила, що в районі півострова Чонгар зник український військовослужбовець. За попередніми даними, він був викрадений. Неподалік від спостережного поста були виявлені сліди боротьби з невідомими особами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Небайдужа Показати IP 31 Травня 2020 23:43
Це повна безвідповідальність командування, як таке могло статись в воєнний час?
Слава Украине! Показати IP 1 Червня 2020 02:16
Надо было раньше сказать, мы бы скинулись на автомат, патроны.... Трусы, штаны хоть были на нём? Или голяком в наряд заступают? И это называется "охрана Государственной границы?".
Анонім Показати IP 1 Червня 2020 08:40
Ви зробили це разом. Відтепер солдати на кордоні з ворогом патрулюють без зброї
Анонім Показати IP 1 Червня 2020 08:52
Цей містер Фотошоп як і не знає чогось, то домалює! А що робити, коли тільки так виходять "сенсації"?
Історик Показати IP 1 Червня 2020 10:27
Українців століттями продавали в Крим! І часто саме свої.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus