USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Вилучили кокаїну на чотири мільйони: у Києві ліквідували наркобанду

24 Січня 2023 23:30
У ході багатоетапної спецоперації правоохоронці затримали у столиці 14 членів озброєного злочинного наркоугруповання. Вилучили кокаїну на 4 млн грн.

Про це повідомила Київська обласна прокуратура, передає УП.

Слідство з'ясувало, що наркоторговці налагодили канали постачання та збуту кокаїну на території столиці. Клієнтів знаходили через знайомих, у нічних клубах, через соціальні мережі.

Створив злочинну організацію 38-річний уродженець Херсонської області. Усього було затримано 14 учасників групи, у тому числі двох жінок. Серед затриманих – організатор та його заступник, адміністратор замовлень, керівники груп кур’єрів, збувачі та водії.

Під час 42 обшуків, проведених за місцями мешкання фігурантів та в їхніх автомобілях, правоохоронці вилучили пів кілограм кокаїну, вартість якого становить близько 4 млн грн.

Читати ще: Може сісти на 10 років: у Луцьку зловили наркоторговця

Також вилучено $54 тис., €3 тис., 160 тис. грн, зброю та боєприпаси, кастет, ножі, дозволи на травматичну зброю, а також дозвіл на рух транспортного засобу під час дії комендантської години.

Крім того, вилучено 10 автомобілів, якими користувалися учасники групи.

Організатору та учасникам злочинної групи повідомлено про підозру та обрано запобіжні заходи. 12 з них взято під варту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus