USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Вимірювання температури, маски та антисептики: як працюватимуть школи з 1 вересня

15 Липня 2020 14:07
Міністерство охорони здоров'я розробляє правила, згідно з якими діти підуть вчитися в школи з 1 вересня.

Вже наступного тижня ці правила будуть затверджуватися, повідомив міністр охорони здоров'я Максим Степанов, пише Корреспондент.

Так, обов'язковим буде вимірювання температури для всіх працівників освітнього закладу і дітей. При температурі 37,2 і вище - вони не будуть допускатися до роботи або до навчання.

«Батьки, які приводять дітей в школу, повинні користуватися масками, коли заходять до школи. У школі повинні бути антисептики, і діти повинні ними користуватися», - сказав він.

За словами Степанова, це загальні правила, а інші - будуть повідомлені найближчим часом. Можливо, вже наступного тижня правила будуть представлені на затвердження в Кабмін.

У свою чергу мер Києва Віталій Кличко раніше повідомляв, що столиця готується до дистанційного навчання в школах. Департамент освіти КМДА дав рекомендації всім навчальним закладам підготувати плани і розробити форму дистанційного навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Баба ГАЛЯ Показати IP 15 Липня 2020 14:11
Від його рехформ, то є видно шо пан Кличко дистанційно вчився....
До баби Галі Показати IP 15 Липня 2020 18:22
ВІН ВІЛЬНО СПІЛКУЄТЬСЯ АНГЛІЙСЬКОЮ ТА НІМЕЦЬКОЮ МОВАМИ. ЗНАЄТЕ УКРАЇНСЬКУ , НЕХАЙ НАВІТЬ З ДЕЯКИМИ ПОМИЛКАМИ В МОВІ. ТА РОСІЙСЬКУЗНАЄ . НЕ ЗАБУДЬТЕ , ЩО ВІН ЗРОСТАВ У РАДЯНСЬКОМУ СОЮЗІ І ЙОГО ЖИТТЯ ЦЕ ПЕРЕЇЗДИ ТА ЗМАГАННЯ ЧАСТО НА РІЗНИХ КОНТИНЕНТАХ. ЖИТТЯ В НІМЕЧЧИНІ ТА США,ДЛЯ ТОГО ЩОБ ПЕРЕМАГАТИ В БОКСІ ПОТРІБНО ДУМАТИ НА 7 КРОКІВ ВПЕРЕД І ДЛЯ ТОГО ЩОБ СПІЛКУВАТИСЬ КІЛЬКОМА МОВАМИ І ВІЛЬНО ПРЕХОДИТИ З ОДНІЄЇ МОВИ НА ІНШУ ПОТРІБЕН ХОРОШИЙ РОЗВИТОК ПЕВНОЇ ПІВКУЛІ ГОЛОВНОГО МОЗКУ. У ВАС РОЗВИНЕНІ ПІВКУЛІ ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus