USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

З понеділка усі заклади освіти повертаються до роботи

3 Березня 2018 17:48
З 5 березня усі заклади освіти повертаються до роботи. Про це повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки України, передає ТСН.

"Проблему з газопостачанням у країні вдалося оперативно вирішити, тому вже в понеділок, 5 березня, усі заклади освіти – дитячі садки, школи, ПТНЗ та виші – працюватимуть у звичайному режимі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, відповідне рішення ухвалив Кризовий комітет Міністерства енергетики та вугільної промисловості України у суботу, 3 березня.

Цю інформацію підтвердили в Управлінні освіти і науки Луцької міської ради. Про відновлення навчання у всіх навчальних закладах міста повідомили керівництво, директори, своєю чергою, інформують класних керівників, а ті - батьків.

ЧИТАТИ ЩЕ: НАВЧАННЯ У ЛУЦЬКУ ВІДНОВЛЯТЬ З ПОНЕДІЛКА

"Виняток становлять заклади освіти, що не працюють з причин, не пов’язаних з газопостачанням. Наприклад, такою причиною може бути карантин або інші особливі обставини", - йдеться у листі-роз’ясненні Міносвіти.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України на п`ять діб запровадив національний план дій для недопущення кризової ситуації в енергетиці через дії російського «Газпрому». Росія знизила майже на 20% тиск у газовій трубі, якою територією України постачає блакитне паливо до Європи.

Також "Газпром" повернув "Нафтогазу" гроші за газ, постачання якого мали відновити від 1 березня, після дворічної перерви. Також РФ досі не виконала рішення Стокгольмського арбітражу, відповідно до якого має сплатити Києву 2,56 млрд доларів. Щоденна пеня становить до півмільйона доларів. Міністерство закордонних справ України вже офіційно повідомило Євросоюз про проблеми з тиском газу в трубі.

До слова, через впровадження заходів для економії енергоносіїв на Волині школи та ДНЗ теж мали не працювати до 7 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Лучанин Показати IP 3 Березня 2018 18:14
Знущаються ))) А студентікі вже роз"Їхалися по селам і смт.Знову вертатимуться ))
Ксеня Показати IP 3 Березня 2018 18:28
УРА
Сем Показати IP 3 Березня 2018 18:30
Нехай тепер перевізники поскаржаться на країну. Дали заробити будь здоров!
Оля Показати IP 3 Березня 2018 18:52
Ну дурдом! Ми вже завезли дитину до бабусі в село.Придурки!!!! Вас би так шарпали
Валентина Показати IP 3 Березня 2018 19:33
Чому це треба вирішувати в вихідні дні. Прийняти рішення, то відповідайте за нього. Нащо таке робити, дьоргати людей.
—— Показати IP 3 Березня 2018 19:38
Всі дорослі зрозуміли що «при владі» клоуни ...))) тепер і діти побачили...!!!
Александр Показати IP 3 Березня 2018 19:39
обьясните мне почему только у нас может быть такой дурдом вы что играетесь дети уже обрадовались этому карантину , а вы просто напхали себе деньжища в корманы и отменили этот карантин да дайте же вы детямь отдохнуть хотя бы неделю . ГАНЬБА.!!! Власть что же вы творите
Хлопець над Стирьом до Александр Показати IP 3 Березня 2018 22:37
Сам я школяр і страшенно обурений таким ставленням до дітей. Вони там гнуть свої спини, мучаться там. І за це їм 8 вихідних в місяць.
Мама Показати IP 3 Березня 2018 19:51
Ми вже взяли білети на Мальту для всієї сім'ї .......... А тепер що?!
Ксюха до Мама Показати IP 3 Березня 2018 21:33
Їхати відпочивати )))
Мама до Ксюха Показати IP 3 Березня 2018 22:43
Це був жарт........ просто знайомі з грошима відразу так роблять..... навіть під час навчання......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus