USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Винуватець жахливої ДТП в Струмівці отримав «умовне»

5 Вересня 2018 16:52
Винуватець жахливої дорожньо-транспортної пригоду у селі Струмівка, що поблизу Луцька, внаслідок якої постраждало п’ятеро осіб та загинув чоловік, отримав 3 роки умовного покарання.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 30 серпня.

Нагадаємо, наприкінці минулого року на автодорозі у селі Струмівка Луцького району «BMW» врізався у легковик «ВАЗ». З-під уламків понівечених авто людей діставали рятувальники.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 4 грудня 2017 року обвинувачений, не маючи посвідчення водія відповідної категорії, керував автомобілем марки «BMW 316» з реєстраційним номером Республіки Польща. Зокрема, технічна несправність виразилась в тому, що задні шини мали залишкову висоту протектора менше ніж 1.6 мм., що впливало на безпеку руху, однак водій міг її виявити до ДТП.

Тож, рухаючись по автодорозі сполученням «Устилуг-Луцьк-Рівне» у селі Струмівка поблизу Луцька зі сторони Рівного в напрямку обласного центру Волині, обвинувачений не вибрав безпечну швидкість, результаті чого не впорався з керуванням автомобіля, та перетнувши подвійну суцільну лінію дорожньої розмітки, виїхав на смугу призначену для зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем «ВАЗ-2101», який рухався у правій крайній смузі руху у зустрічному напрямку.

В результаті ДТП пасажирка BMW отримала тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, також тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримало четверо пасажирів ВАЗу. На жаль, не обійшлося без смертельних випадків, адже через отримані травми помер чоловік, який перебував у ВАЗі.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений повністю визнав свою вину та не оспорював фактичних обставин злочину, повністю розкаявшись у вчиненому.

Отож, суд визнав його винним та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі з призначенням додаткового покарання у виді позбавлення права керувати транспортними засобами строком на 3 роки, однак на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив від відбування призначеного покарання, якщо він протягом 3 років іспитового строку не вчинить нового злочину.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Евробляхi рулят Показати IP 5 Вересня 2018 19:01
Евробляхi рулят
ігор луцький до Евробляхi рулят Показати IP 5 Вересня 2018 20:27
Спочатку добийся реального покарання свого побратима на укроблясі Мігаса,а вже потім вмикай какокулемет.
Анонім Показати IP 6 Вересня 2018 09:31
Все ясно - відкупився

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus