USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Виплати ФОПам: перші 100 тисяч людей подали заявки на отримання 8000 від держави

20 Квітня 2021 11:20
Заявки на отримання державної допомоги для фізосіб – підприємців і найманих працівників, які були змушені припинити свою діяльність у зв’язку з посиленням карантинних обмежень, уже подали близько 100 тисяч осіб.

Про це повідомили в Офісі президента, передає Новое время.

Після реєстрації через мобільний додаток або Єдиний портал державних послуг "Дія" малі підприємці та їхні працівники, які перебувають у «червоних» карантинних зонах та діяльність яких постраждала від запроваджених обмежень, отримають з державного бюджету України одноразову матеріальну виплату у розмірі 8 тисяч гривень.

«Також закликаю місцеву владу не стояти осторонь і допомогти своїм підприємцям із місцевих бюджетів. Адже йдеться про робочі місця саме у ваших громадах», – заявив президент Володимир Зеленський.

Читати ще: Які ФОПи мають право на «карантинні» 8 тисяч. Перелік

Подати заявку для отримання карантинної допомоги можна протягом 30 днів з моменту потрапляння області в червону зону. Для громадян, область яких потрапила в «червону» зону в лютому або березні цього року прийом заявок діє до 18 травня цього року.

Всього на цю програму підтримки ФОПів і найманих працівників в карантин уряд планує витратити близько 3 млрд грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus