USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Випускники, нагородження і танці: у луцькому університеті – іменини. Фото

16 Червня 2018 16:12
Вітання від випускників та колег з інших вишів, вручення нагород та танці від діток - саме так 20 річницю з дня заснування відсвяткувала кафедра автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій технологічного факультету Луцького національного технічного університету.

Захід відбувся 16 червня в одному з корпусів луцького політеху.

Так, на святкування дня народження завітали ректор вишу Петро Савчук, завідувач однієї з кафедр університету та за сумісництвом депутат міської ради від фракції УКРОП Сергій Сачук, випускники кафедри та колеги з інших вишів.

11 червня 1998 року тогочасний ректор Віктор Божидарнік підписав наказ про розподіл випускаючої кафедри «Технології та автоматизації виробництва на кафедри «Автоматизованого управління виробничими процесами» - АУВП та «Сучасних технологій в машинобудуванні», а в грудні 2016 року назву кафедри було змінено на «Автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій» - АКІТ.
У вітальному слові ректор Петро Савчук відзначив, що 20 років - це серйозний вік для того, щоб оцінити роботу кафедри.

«Ця кафедра має дійсно хорошу історію. АКІТ є однією з провідних та передових кафедр нашого університету. Саме тут випускають фахівців та професіоналів своєї справи. Тож можемо сказати, що ця кафедра є однією з найбільш потужних та стратегічно важливих», - наголосив ректор.
Своєю чергою, декан технологічного факультету, у складі якого функціонує кафдра. автоматизації та комп'ютерно-інформаційних технологій, Олег Заболотний наголоосив, що в нього сьогодні приємна місія - привітання однієї з найкрщих кафедр не лише факультету, а й університету.

«В цієї кафедри є просто неймовірна переспектива, вона має чудових та працьовитих людей. Бажаю вам відсвяткувати ще не один ювілей, численних досягнень та хороших студентів. Нехай все, що ви запланували, здійсниться. Також побажаю, аби такі заходи, як сьогодні, проводилися для наших випускників частіше», - побажав Олег Заболотний.
Варто зазначити, що впродовж свята викладачі та студенти кафедри не втомлювалися отримувати грамоти та подяки, а опісля привітальних слів для них представили святковий концерт з танцями та співами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus