USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Вир емоцій, Nirvana та селфі під час виступу: як у Луцьку запалював Dan Balan. Фото

11 Лютого 2018 09:00
Зірка світового рівня Dan Balan привіз у Луцьк свою концертну програму, яка включала як відомі хіти, так і маловідомі в Україні композиції.

Концерт відбувся 10 лютого у розважальному центрі «Промінь».

DanBalan зізнався, що давно мріяв зробити концертний тур Україною, а Луцьк став четвертим містом, де він виступає зі своєю програмою.

Музикант закликав луцьку публіку одразу включатися в концерт, адже у залі буде справжній шквал запалу, емоцій та неймовірної музики. Забігаючи наперед, скажемо, що він дійсно не перебільшив, адже шоу було мегадрайвовим. Однією з перших співак виконав композицію румунською мовою «Dar unde esti».
Про пісню «Наше лето» DanBalan сказав, що вона є не надто популярною в Україні, проте дуже важлива для нього. «Я спробував вкласти в цю пісню ностальгію та емоції», - зауважив він.

Також лучанам сподобалася відверта пісня про кохання «Лишь до утра».

Варто зазначити, що впродовж всього концерту музикант не втомлювався отримувати квіти від фанаток та робити з ними селфі.
«Всі говорять, що я десь пропав на три роки, але я експериментував, хотів зробити щось нове, відкрити для себе. Тож, я написав альбом, який вийшов дуже артовим та надто глибоким. Зараз я його не випускаю, адже жду належного часу», - сказав DanBalan, анонсуючи наступну композицію «Take me».
Припали до душі публіці вже відомі хіти «Freedom», «До утра», «Chica Bomb» та «Fanny Love», які підхоплювали усім залом. Але, вочевидь, найбільше лучани чекали пісню, яка впродовж останнього часу не сходить з перших позицій хіт-парадів, - «Hold on Love», адже зал фактично "вибухнув" з перших нот.
До слова, співак використав у одній з своїх композицій фрагмент з пісні «Smells like teen spirit» гурту Nirvana.
Dan Balan ще не встиг зійти зі сцени, а зал вже кликав його на біс, тож співак не зміг відмовив вдячній публіці та наостанок виконав ще одну пісню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанин Показати IP 11 Лютого 2018 13:37
ВН..у вас фотограф від Бога... )))))))))))))))))) я ще так не ржав....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus