USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Виробники картоплі з трьох районів Волині працюватимуть під єдиним брендом

13 Червня 2018 11:51
На Волині створять перший кооператив виробників картоплі. Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив працюватиме під брендом «Волинська картопля». До його складу входитимуть виробники картоплі з Луцького, Локачинського та Рожищенського районів.

7 червня 2018 року в рамках проекту «Ключ до успіху. Покращення економічної ситуації в сільській місцевості Волинської області України і Брестської області Республіки Білорусь шляхом розвитку сільськогосподарської кооперації» у селищі Торчин Луцького району відбулася зустріч сільгоспвиробників області з метою створення першого на Волині кооперативу виробників картоплі, повідомляють у Департаменті АПР Волинської ОДА.

У ході зустрічі учасники визначили пріоритетні напрями діяльності майбутнього обслуговуючого кооперативу, обговорили можливості залучення інвестиційних коштів. Уже ближчим часом експерти проекту розпочнуть роботу над розробкою статуту кооперативу, правил внутрішньогосподарської діяльності, бізнес-плану.

Присутні домовились про те, що кооперативу доцільно буде працювати під єдиним брендом «Волинська картопля».

Учасники ініціативної групи обрали голову ініціативної групи зі створенню сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу, ним став Анатолій Аршулік, який запропонував присутнім програму становлення майбутнього кооперативу, першочергові завдання, над вирішенням яких працюватиме новоутворена структура.

Результатом зустрічі стало підписання угоди про співпрацю по створенню сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу між Волинською обласною аграрною дорадчою службою та ініціативною групою сільгоспвиробників, які займаються вирощуванням картоплі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus