USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Вирвав гроші з рук: у Луцьку велосипедист пограбував чоловіка

29 Листопада 2020 21:49
В обласному центрі Волині поблизу магазину на вулиці Гетьмана Мазепи пограбували чоловіка, вкравши у нього тисячу гривень.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 22 червня о 14.50 поблизу магазину «Апетит» на вулиці Гетьмана Мазепи, 2а раніше судимий злочинець пограбував чоловіка, відкрито викравши у нього 1000-гривневу купюру.

Окрім того, через кілька тижнів чоловік вкрав з магаину «Сім-23» на вулиці Володимирській чотири шоколадки.

У суді грабіжник свою вину не визнав. За його слів, він побачив, як чоловіку відмовили розміняти тисячу гривень у магазині. Тож на вулиці він отримав від того купюру, аби обміняти в іншому магазині. Коли ж повернувся, то власника грошей вже не було. Спочатку він зберігав гроші у себе, а потім поміняв на злоті та витратив.

Проте у потерпілого була зовсім інша версія тієї події. Він розповів, що у магазині йому відмовили поміняти тисячу гривень, а на вулиці до нього на велосипеді під’їхав незнайомий чоловік, вирвав купюру з рук та поїхав. Потерпілий біг за грабіжником ще 300 метрів, але той втік. Тож він викликав поліцію.

Вивчивши показання та докази, суд дійшов висновку, що злочини обвинуваченого повністю доведені. Врахувавши всі обставини, злочинцю призначили покарання у виді чотирьох років та одного місяця за ґратами, приєднавши два місяці невідбутого покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кекс Показати IP 30 Листопада 2020 20:35
як це так вирвав з рук безпредел так неможна робити л

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus