USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Витягувала побратимів з поля бою: Волинь попрощалася із 28-річною медикинею, яка загинула на фронті

8 Вересня 2022 16:37
Турійщина провела в останню путь бойову медикиню 14-ї ОМБр імені князя Романа Великого Олену Созонюк, яка загинула, мужньо рятуючи життя побратимів та посестер на Харківщині.

Поховали Героїню у рідному селі Обенижі Ковельського району.

28-річна Олена загинула 3 вересня у боях з російським окупантом. У квітні 2015 року вона стала на захист України. За роки військової служби оволоділа кількома спеціальностями, зокрема медичною. Врятувала не одного українського воїна.
Читати ще: Красуня-солдат з волошковими очима готує страви для бійців 14 ОМБ

Щира патріотка, смілива та відважна, разом із побратимами йшла у найгарячіші місця бою. Турійщина втратила одну з найкращих доньок своєї землі.
У зв’язку з цією сумною подією у громаді оголосили триденну жалобу.
«Ми разом служили з нашою сестричкою Альонкою. Це неймовірна жінка, кваліфікований медик. Вона була надзвичайно сміливою. Виносила побратимів з поля бою. Завдяки їй вдалося зберегти багато життів бійців. На жаль, свого не вберегла», – з сумом в очах каже Сергій, бойовий медик 14-ї ОМБ ім. Князя Романа Великого, побратим Олени.
«Протягом останніх трьох років ми дуже з нею зблизилися. Можна сказати, стали найкращими подругами. Вона приїжджала до мене. Я вмовляла її подумати, не йти на війну, бо ж донечка... А вона обіцяла, що неодмінно виживе», – гірко плаче однокласниця Олени Ірина.
У 28-річної Героїні залишилася трирічна донечка.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблої Героїні. Вічна пам’ять!

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus