USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Виїхав на зустрічну смугу: у Луцькому районі – ДТП з постраждалими

11 Жовтня 2021 09:54
9 жовтня близько 14 години поблизу села Оздів Луцького району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої травмувався водій автомобіля.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Зазначається, що водій Seat Alhambra виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з іншим транспортним засобом. Внаслідок удару постраждав водій одного із авто. Йому надавали першу допомогу медики швидкої. Чоловіка з травмами госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

Фото автопригоди оприлюднив у Фейсбук-спільноті «Автоандони Луцька» Григорій Лищишин.
Як повідомили у центральній оперативній диспетчерській службі швидкої допомоги, автопригода сталася о 13:14. Повідомлялося, що на трасі Луцьк-Горохів зіткнулися два автомобілі. В автопригоді постраждав чоловік, у нього попередньо діагностували забійну рану лобної ділянки голови та закриту черепно-мозкову травму. Його госпіталізували до лікарні.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області інформацію підтвердили. Правоохоронці зазначили, що водій автомобіля Seat Alhambra здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та зіткнувся із Renault Megane. Внаслідок цього автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Водій Renault, 33-річний житель села Оздів, отримав тілесні ушкодження. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 ККУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 11 Жовтня 2021 12:45
Який меган? Там зіткнулись два мінівени, і один з них був renault scenic

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus