USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Виїхав на зустрічну та врізався у дві вантажівки: подробиці смертельної ДТП на Волині

27 Жовтня 2020 11:16
Подвійна аварія, внаслідок якої загинув водій легковика, трапилась 26 жовтня, близько 21 години на автодорозі поблизу села Велика Яблунька Маневицького району.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

За кермом легковика Volkswagen Caddy перебував 35-річний житель селища Маневичі.

Водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху та зіткнувся з двома вантажівками – DAF та Mercedes-Benz Actros 1841 LS, якими керували громадяни Республіки Білорусь та рухалися у зустрічному напрямку.

Внаслідок зіткнення водій легковика загинув, його тіло деблокували з понівеченого авто рятувальники. Керманичі вантажівок не постраждали.

За фактом летальної автопригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Цього ж дня поблизу села Уличів Турійського району у результаті ДТП постраждав 41-річний тракторист. Водій виїжджав трактором з поля на ґрунтову дорогу та перекинувся. Його госпіталізували.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ага Показати IP 27 Жовтня 2020 11:51
була швидкість 51км за годину-не більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus