USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Визначення чемпіона та боротьба за срібні медалі: фінальний тур чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

5 Лютого 2023 19:13
Після останнього, дев’ятого, туру зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ нарешті стало відомо ім’я чемпіона – золоті медалі та кубок виборола команда «ALL-PARTS».

У перенесеному матчі 5 туру «ALL-PARTS» переконливо здолали «Атлетік» (7:3), чим наблизилися до золотих медалей. У ще одного претендента на призові місця, «Тріумфа» з Рівненщини, перенесена гра 1 туру була проти значно складнішого суперника – «Фенікса ДПЗ», однак «Тріумф» таки тріумфував у матчі з «Феніксом» - 4:2.

Перед дев’ятим туром місця з третього по перше розподілилися так: «Четвертня» (19 очок), «Тріумф Ярославичі» (19 очок), «ALL-PARTS» (21 очко). Ярославичі посідали друге місце, випереджаючи суперників за різницею забитих та пропущених.

«Альянс» (Рожище) - «Сенкевичівка»

У цьому матчі командам нічого не було потрібно з огляду на турнірну ситуацію. Однак «Сенкевичівка», яка ще не перемагала в цьому чемпіонаті, прагнула виграти в останньому турі, і команді це вдалося. На хет-трик гравця «Альянсу» Назара Лесюка сенкевичівці відповіли чотирма взяттями воріт – 3:4.
ФК «Атлетік» - ФК «Земан»

«Атлетік» та «Земан» влаштували на полі справжнісіньку перестрілку. Спочатку «пивовари» відпустили суперників у рахунку – 3:1 після першого тайму. Однак в другій половині «Земан» зібрався і таки перестріляв «Атлетік» – 5:6.
«ЕМД Волинь» - «ALL-PARTS»

Матч, який вирішував долю чемпіонства та в якому відбулася зустріч найкращих бомбардирів чемпіонату Кирила Шпаковського («ЕМД Волинь») та Богдана Гладуна («ALL-PARTS»). Попри те, що «медики» відкрили рахунок у матчі, далі результативними діями відзначалися лише футзалісти з майбутньої команди-чемпіона. Підсумковий рахунок 1:5 на користь «ALL-PARTS», які й святкували чемпіонство. До слова, Шпаковський у цій зустрічі промовчав, а ось Гладун оформив дубль, ставши найкращим бомбардиром чемпіонату з 21 голом.
ФК «Четвертня» - «Тріумф Ярославичі»

Матч, який мав визначити, хто ж з команд займе друге та третє місце. Попри емоційну спеку на майданчику та боротьбу на кожному клаптику поля, інтригу під час матчу в рахунку зберегти не вдалося. Ярославичі впевнено розгромили суперника (1:6), посівши друге місце. «Четвертня» натомість вимушена була вдовольнитися бронзовими медалями.
«Samyrai» - «Фенікс-ДПЗ»

«Фенікс-ДПЗ» був одним з фаворитів чемпіонату, однак через прикрі втрати очок не брав участі навіть у боротьбі за медалі. Однак в останньому турі «ДПЗовці», здавалося, вилили всю злість на майданчику та просто познущалися над «самураями» – 0:8. Хет-трик в активі Дениса Карпюка, покер оформив Павло Балас.
У підсумку третє місце посіла команда «Четвертня», друге – «Тріумф Ярославичі», а чемпіонами стали «ALL-PARTS».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus