USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Визначився одноосібний лідер зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

15 Січня 2023 10:23
Після шостого туру зимового чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ в таблиці нарешті з’явився одноосібний лідер – «Четвертня». Нині в активі команди є 13 очок, однак «ALL-PARTS» та «Фенікс-ДПЗ», які мають по грі в запасі, можуть не лише наздогнати, а й обігнати лідерів.

«ALL-PARTS» - «Альянс» (Рожище)

У цьому матчі не було жодної інтриги. На 2 хвилині рахунок відкрив «Альянс», а далі на полі була феєрія Богдана Гладуна з «ALL-PARTS», який наколотив у ворота рожищенців сім голів. Загальний рахунок зустрічі 11:2. Відзначимо, що така кількість голів дозволила Гладуну обігнати у заліку бомбардирів Кирила Шпаковського, в якого нині на одне взяття воріт менше – 14.
«Тріумф Ярославичі» - «Сенкевичівка»

Команда з Рівненщини фактично на класі розібралася з хлопцями з Сенкевичівки. «Тріумф» відкрив рахунок на 8 хвилині, але «Сенкевичівка» швидко зрівняла. Проте активність Ярославичів наприкінці першого тайму та на початку другої половини від дозволили їм впевнено почуватися до кінця зустрічі. В підсумку «Тріумф» святкував перемогу 5:2, дублем за Ярославичі відзначився Андрій Ліщишин.
ФК «Земан» - «Фенікс-ДПЗ»


Найцікавіший матч туру за вивіскою, адже обидві команди боряться за чемпіонство. Відкрив рахунок ДПЗовець Шитов на 14 хвилині. На 27 хвилині Крячко подвоїв перевагу ДПЗ. Здавалося б, що для «Фенікса» ніщо не віщує біди. Але ударна п’ятихвилинка від «пивоварів», під час якої забивали Кречко та Мельніченко дозволила «Земану» вирвати нічию – 2:2. Навряд якась з команд раділа цьому результату, на відміну від їхніх конкурентів у боротьбі за золото.
ФК «Атлетік» - «Samyrai»

Зустріч команд з низу і з середини турнірної таблиці. «Самураї» – наймиролюбніший колектив чемпіонату, в якого найбільше нічиїх – три. Вони і багато забивають, і багато пропускають. Тому не дивно, що «Атлетік», який поки не може здобути свою першу перемогу в чемпіонаті, завдяки дублю Пригодюка перемагав після першого тайму – 3:1. Але у другому таймі в «самураїв» увімкнулися Романюк та Халик, які не лише зрівняли рахунок, але й вирвали для своєї команди перемогу – 4:5.
«ЕМД Волинь» - ФК «Четвертня»

Однозначним фаворитом цього матчу була «Четвертня», яка бореться за чемпіонство. Вже у першому таймі вони відвантажили у ворота «медиків» чотири сухі м’ячі. У другому таймі вони грали більш розслаблено та дозволили продемонструвати бомбардирські якості Шпаковському, який оформив хет-трик, однак при цьому і самі не забували відзначатися у воротах «ЕМД».
Тож «Четвертня», за яку хет-триком відзначився Віктор Мойсіюк, святкувала перемогу. Три очки у цьому матчі дозволили четвертнянцям вийти в одноосібні лідери чемпіонату.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus