USD 39.56 39.80
  • USD 39.56 39.80
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку визначився ще один фіналіст Кубка Волині з мініфутболу. Фото

16 Липня 2023 16:33
Ще одним фіналістом Кубка Волині з мініфутболу стала команда «Неріс Авангард», яка в останній грі групового етапу впевнено перемогла «Олімп» – 3:0.

Нагадаємо, у минулому турі в групі А «Агромат» обіграв «Земан» та завдяки двом перемогам, що є максимальним результатом, вийшов до фіналу. У групі B все було значно складніше, адже на вихід до фіналу претендували дві команди – переможець чемпіонату «Четвертня» та міцний «Неріс Авангард».

Читати ще: У Луцьку визначився перший фіналіст Кубка Волині з мініфутболу АДФ. Фоторепортаж

Якщо «Четвертня» вже не могла вплинути на результат, бо зіграла усі матчі та мала в активі чотири очки, то «Неріс» мав перемагати «Олімп» з різницею у два м’ячі, аби випереджати переможця чемпіонату.
Вже у першому таймі авангардівці завдяки голам Міха, Крама та Дігалевича повели з рахунком 3:0. Команда була доволі надійною у захисті як у першому, так і у другому таймі, що не дозволило «Олімпу» забити у цьому матчі. Як наслідок, впевнена перемога «Неріс Авангард», який у фіналі Gold Cup зіграє з «Агроматом».
У матчі групи А між Samyrai та «Земан» перемогу святкували останні з рахунком 6:3.
У Silver Cup все було вирішено ще в попередньому турі – до фіналу вийшли «БусМаркет» та «Дубнівська». Тож в останньому турі над командами не тяжів результат. У матчі групи B «ЕМД Волинь» розгромили «Альянс» (Рожище) з рахунком 8:3. У групі А WhiteBand переміг «Ветеран Струмівку» – 4:2.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
з Каміня Показати IP 17 Липня 2023 15:04
Кульбачинський лучший!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus